reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

Czesc dziewczyny ;)
Dolaczam do Was mimo, ze jeszcze nie potwierdzona, ale cos czuje, ze to to. ;)
19dc bol podbrzusza. Ustal po jakims czasie. Od 25 dnia cyklu powtarzajace sie bole podbrzusza, uczucie jakbym cos tam miala. Aktualnie 28 dzien cyklu, planowana @ 32 dc.
To trzymam kciuki za dwie kreseczki [emoji3590]
Kiedy będziesz testować?

reklama
Witajcie.
Gratulacje dla Wszystkich.
Od poniedziałku wychodzą mi pozytywne testy. W poniedziałek ledwo widoczna kreska, dzisiaj już prawie taka sama jak kontrolna. Termin @ na jutro.
Cieszę się a zarazem jestem przerażona
W styczniu 2017 - ciąża jajowodowa
W marcu 2018 - poronienie w 11 tyg.

I niestety tez palilam bardzo dużo.
Od jutra zamierzam całkowicie przestać.
A poronienie z jakiego powodu?

Hej, z tej strony Ewelina, dzisiejszy test, w końcu pozytywny i upragniona II pojawiła się bardzo wyraźnie :) Wielkie szczęście, po ok 10 miesiącach starań, zastanawiania się i różnych czarnych myśli! Nie sądziłam ze zajście w ciąże może zając tyle czasu ! Byłam pewna, ze po odstawieniu zabezpieczenia hop i jestem w ciąży, jednak tak to nie działa. W każdym razie od dziś każdy dzień będzie piękniejszy! Termin, kalendarz pokazuje 5 maja 2020.
Gorące pozdrowienia

Jakie macie objawy świadczące o ciąży?
Hej. U mnie na początku bolące piersi, nie mogłam w ogóle nosić stanika, spać na brzuchu, ani ich dotknąć. Nigdy wcześniej aż takiego bólu przed okresem nie miałam. Potem doszły nudności i częste wizyty w wc, oraz drzemki popołudniowe. W dniu spodziewanej miesiączki zauważyłam lekkie brazowe plamki, ale bardzo słabo widoczne, byłam przekonana ze nadchodzi... po 3 dniach bez zmian wiec zrobiłam test i wyszła ciąża :)

reklama
Jeśli to Cię pocieszy ,ja też jestem po 2 poronieniach ,aktualnie został mi miesiąc do porodu ,więc myślę że Tobie też się teraz uda ,trzymam kciuki, i też za 3 razem nie umiałam się cieszyć , 1 trymestr to dramat ,czekanie od wizyty do wizyty,i strach co zobaczę ,czy zobaczę
A robiłaś przyrost bety na początku ciąży i było wszystko ok? Serduszko przestało nic tak po prostu w 9 tyg? :(

Do góry