reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

Czesc dziewczyny ;)
Dolaczam do Was mimo, ze jeszcze nie potwierdzona, ale cos czuje, ze to to. ;)
19dc bol podbrzusza. Ustal po jakims czasie. Od 25 dnia cyklu powtarzajace sie bole podbrzusza, uczucie jakbym cos tam miala. Aktualnie 28 dzien cyklu, planowana @ 32 dc.
To trzymam kciuki za dwie kreseczki [emoji3590]
Kiedy będziesz testować?

reklama
Witajcie.
Gratulacje dla Wszystkich.
Od poniedziałku wychodzą mi pozytywne testy. W poniedziałek ledwo widoczna kreska, dzisiaj już prawie taka sama jak kontrolna. Termin @ na jutro.
Cieszę się a zarazem jestem przerażona
W styczniu 2017 - ciąża jajowodowa
W marcu 2018 - poronienie w 11 tyg.

I niestety tez palilam bardzo dużo.
Od jutra zamierzam całkowicie przestać.
A poronienie z jakiego powodu?

Hej, z tej strony Ewelina, dzisiejszy test, w końcu pozytywny i upragniona II pojawiła się bardzo wyraźnie :) Wielkie szczęście, po ok 10 miesiącach starań, zastanawiania się i różnych czarnych myśli! Nie sądziłam ze zajście w ciąże może zając tyle czasu ! Byłam pewna, ze po odstawieniu zabezpieczenia hop i jestem w ciąży, jednak tak to nie działa. W każdym razie od dziś każdy dzień będzie piękniejszy! Termin, kalendarz pokazuje 5 maja 2020.
Gorące pozdrowienia

Jakie macie objawy świadczące o ciąży?
Hej. U mnie na początku bolące piersi, nie mogłam w ogóle nosić stanika, spać na brzuchu, ani ich dotknąć. Nigdy wcześniej aż takiego bólu przed okresem nie miałam. Potem doszły nudności i częste wizyty w wc, oraz drzemki popołudniowe. W dniu spodziewanej miesiączki zauważyłam lekkie brazowe plamki, ale bardzo słabo widoczne, byłam przekonana ze nadchodzi... po 3 dniach bez zmian wiec zrobiłam test i wyszła ciąża :)

reklama
Jeśli to Cię pocieszy ,ja też jestem po 2 poronieniach ,aktualnie został mi miesiąc do porodu ,więc myślę że Tobie też się teraz uda ,trzymam kciuki, i też za 3 razem nie umiałam się cieszyć , 1 trymestr to dramat ,czekanie od wizyty do wizyty,i strach co zobaczę ,czy zobaczę
A robiłaś przyrost bety na początku ciąży i było wszystko ok? Serduszko przestało nic tak po prostu w 9 tyg? :(

Do góry