reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

Ja mam juz dwojke dzieci, ale pomiedzy nimi mialam ciaze obumarla. W ok 7 tyg bylam na usg i serduszko bilo, wszystko ok, a jak poszlam na te prenatalne w 12 tyg, to lekarz powiedzial, ze od ok 9 tyg juz nie bilo. Ja mialam jeszcze po badaniu plodu zasniad groniasty czesciowy, gdyby nawet dziecko przezylo to mialo by wady, a u mnie mogloby prowadzic do nowotworu.

reklama
Ja mam juz dwojke dzieci, ale pomiedzy nimi mialam ciaze obumarla. W ok 7 tyg bylam na usg i serduszko bilo, wszystko ok, a jak poszlam na te prenatalne w 12 tyg, to lekarz powiedzial, ze od ok 9 tyg juz nie bilo. Ja mialam jeszcze po badaniu plodu zasniad groniasty czesciowy, gdyby nawet dziecko przezylo to mialo by wady, a u mnie mogloby prowadzic do nowotworu.
Podobno nic nie dzieje się bez przyczyny... I choć ciężko się z tym pogodzić to jakoś trzeba sobie to tłumaczyć. Na pewno będzie dobrze kochana wszyscy trzymiemy kciuki [emoji173]

Witam
Beta hcg z dziś 145...
Termin 6-7.05.2020
To druga ciąża,pierwsze bobo 2015.
Mam 39 lat.

Załączniki

• IMG_20190827_071829.jpg
    IMG_20190827_071829.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 137
Czesc dziewczyny ;)
Dolaczam do Was mimo, ze jeszcze nie potwierdzona, ale cos czuje, ze to to. ;)
19dc bol podbrzusza. Ustal po jakims czasie. Od 25 dnia cyklu powtarzajace sie bole podbrzusza, uczucie jakbym cos tam miala. Aktualnie 28 dzien cyklu, planowana @ 32 dc.

Czesc dziewczyny ;)
Dolaczam do Was mimo, ze jeszcze nie potwierdzona, ale cos czuje, ze to to. ;)
19dc bol podbrzusza. Ustal po jakims czasie. Od 25 dnia cyklu powtarzajace sie bole podbrzusza, uczucie jakbym cos tam miala. Aktualnie 28 dzien cyklu, planowana @ 32 dc.
Cześć Mimalami! Oby wszystko poszlo po Twojej mysli...i obyś została z nami. Powodzenia! [emoji6]

reklama
Do góry