reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

Hej, z tej strony Ewelina, dzisiejszy test, w końcu pozytywny i upragniona II pojawiła się bardzo wyraźnie :) Wielkie szczęście, po ok 10 miesiącach starań, zastanawiania się i różnych czarnych myśli! Nie sądziłam ze zajście w ciąże może zając tyle czasu ! Byłam pewna, ze po odstawieniu zabezpieczenia hop i jestem w ciąży, jednak tak to nie działa. W każdym razie od dziś każdy dzień będzie piękniejszy! Termin, kalendarz pokazuje 5 maja 2020.
Gorące pozdrowienia
Pięknie. Witaj na grupie :)

reklama
Cześć Dziewczyny dołączam do Was :)
Dzisiaj zrobiłam test i wyszedł pozytywny.
Termin porodu na 3 maja.
Dzisiaj 5+1.
Używam aplikacji Preglife i Himommy.
Jestem Mamą 10 miesięcznego Franka .
9 października skończy roczek.
Jestem szczęśliwa ale też pełna obaw czy sobie poradzę z tak małą różnicą wieku.
Rodzinie i bliższym Ludkom nie mówimy do końca 3 miesiąca.
Pierwszą ciążę też byłam aktywna na forum i poznałam ciekawe Mamusie.
Trzymam kciuki za wszystkie testujace i życzę nam szczęścia :)

Gratulacje dziewczyny! Zdrówka i spokojnej ciąży! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Hej, z tej strony Ewelina, dzisiejszy test, w końcu pozytywny i upragniona II pojawiła się bardzo wyraźnie :) Wielkie szczęście, po ok 10 miesiącach starań, zastanawiania się i różnych czarnych myśli! Nie sądziłam ze zajście w ciąże może zając tyle czasu ! Byłam pewna, ze po odstawieniu zabezpieczenia hop i jestem w ciąży, jednak tak to nie działa. W każdym razie od dziś każdy dzień będzie piękniejszy! Termin, kalendarz pokazuje 5 maja 2020.
Gorące pozdrowienia
Termin porodu na 3 maja.
Dzisiaj 5+1.
Jestem szczęśliwa ale też pełna obaw czy sobie poradzę z tak małą różnicą wieku.

Termin porodu na 3 maja.
Dzisiaj 5+1.
Cześć ;)
Gratulacje kochana, u mnie w domu roczna córka, niestety z tak trudnym charakterem, że naprawdę mam obawy jak to będzie. Szczególnie, że pierwszą ciąże (głównie pierwszy trymestr) bardzo źle znosiłam. ;)
Ale damy radę razem.

Termin porodu na 3 maja.
Dzisiaj 5+1.
Moja mała ma 11 mies. We wrześniu dziewiętnastego kończy rok. :) Mój termin na 2-4 maj. Trudno mi wyliczyć , przez zróżnicowane cykle. U mnie dziś 5+0. Jest póki co jeszcze jedna mama z taką samą sytuacja jak my :)

Też byłam na tym forum rok temu , we wrześniowych mamach :)

Więc nie jesteś sama :)

A robiłaś przyrost bety na początku ciąży i było wszystko ok? Serduszko przestało nic tak po prostu w 9 tyg? :(
Robiłam przyrost bety ,był wysoki tak że szok , 1 badanie w 4 tyg ponad 8 tys po 48 godz było juz 22 tyś , to mogło świadczyć np o zd, ale nie wiem nie dowiem się tego ,i może i lepiej ,natura wie co robi

Moja mała ma 11 mies. We wrześniu dziewiętnastego kończy rok. :) Mój termin na 2-4 maj. Trudno mi wyliczyć , przez zróżnicowane cykle. U mnie dziś 5+0. Jest póki co jeszcze jedna mama z taką samą sytuacja jak my :)

Też byłam na tym forum rok temu , we wrześniowych mamach :)

Więc nie jesteś sama :)

Mi program wyliczył 5+1 :)
Mój cykl to 31 dni albo 33.
Z doświadczenia wiem , że termin to tylko przybliżona data.
Najważniejsze żebyśmy rosły zdrowo:)
Dobrze nie być samej :D

reklama
Do góry