reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

pierwsza beta 1009 a dzis po 48h...
Screenshot_20190829-161619_Drive.jpeg

reklama
Dziewczyny nie stresujcie się takim przyrostem bo ja już wpadam w niezła panikę [emoji87]
U mnie w 72h z 762 na 13 000, ciagle mnie to meczy a wizyta u ginekologa dopiero 2.09 [emoji26]

Dziewczyny nie stresujcie się takim przyrostem bo ja już wpadam w niezła panikę [emoji87]
U mnie w 72h z 762 na 13 000, ciagle mnie to meczy a wizyta u ginekologa dopiero 2.09 [emoji26]

Ależ jestem ciekawa co to będzie u Ciebie.. wg kalkulatora wychodzi ponad 500 %[emoji854][emoji85][emoji4]

A ja się z Wami żegnam:-/
Dzisiaj 1dc-na złość spóźnił się mi jeden dzień i dal tyle nadziei, które zabrał potem w jednej sekundzie.strasznie mi smutno :-/

Życzę wszystkim z Was upragnionych 2 kresek,a tym które już są pewne spokojnych 9 miesięcy:-*

Dzisiaj 1dc-na złość spóźnił się mi jeden dzień i dal tyle nadziei, które zabrał potem w jednej sekundzie.strasznie mi smutno :-/

Życzę wszystkim z Was upragnionych 2 kresek,a tym które już są pewne spokojnych 9 miesięcy:-*

Bardzo mi przykro :hmm: Życzę Ci abyś szybko doczekała się upragnionych 2 kresek.

reklama

Przykro mi. Trzymam kciuki za następny cykl [emoji8]

Do góry