madziolina_p
Fanka BB :)
pierwsza beta 1009 a dzis po 48h...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłaś w tym samym laboratorium ?pierwsza beta 1009 a dzis po 48h...Zobacz załącznik 1015913
No to beta jest chyba okej kochana, jest przyrost o ponad 100% w ciągu 48 hpierwsza beta 1009 a dzis po 48h...Zobacz załącznik 1015913
Wystarczająco wzrosła [emoji16] musi być minimum 100 % ale to że jest więcej nie świadczy o niczym złym, może prędzej o bliznietach?Dziewczyny u mnie beta wg kalkulatora wzrosla w ciągu 48 h o 202%.... I tak się zastanawiam....
Dziewczyny nie stresujcie się takim przyrostem bo ja już wpadam w niezła panikę [emoji87]
U mnie w 72h z 762 na 13 000, ciagle mnie to meczy a wizyta u ginekologa dopiero 2.09 [emoji26]
A ja się z Wami żegnam:-/
Dzisiaj 1dc-na złość spóźnił się mi jeden dzień i dal tyle nadziei, które zabrał potem w jednej sekundzie.strasznie mi smutno :-/
Życzę wszystkim z Was upragnionych 2 kresek,a tym które już są pewne spokojnych 9 miesięcy:-*
A ja się z Wami żegnam:-/
Dzisiaj 1dc-na złość spóźnił się mi jeden dzień i dal tyle nadziei, które zabrał potem w jednej sekundzie.strasznie mi smutno :-/
Życzę wszystkim z Was upragnionych 2 kresek,a tym które już są pewne spokojnych 9 miesięcy:-*