reklama
Katerina1985
Fanka BB :)
Ja również gratuluję
Gosiaczek1202
Jak nic twój aniołek sprawił ci prezent gratulacje .Ja po 1 aniołku następna ciążę też nie wierzyłam że będzie dobrze a było. Jeszcze raz gratulacje
Jetkaa
Dziękuję bardzo jestem właśnie o dziwo spokojna. Wiem ze synek czuwa i teraz będzie już dobrzeJak nic twój aniołek sprawił ci prezent gratulacje .Ja po 1 aniołku następna ciążę też nie wierzyłam że będzie dobrze a było. Jeszcze raz gratulacje
A wiecie co jest niesamowite?. Moja siostra też jest w ciąży tylko ja 6tydzien ona 4ty Bozia nam dała ciążę żebyśmy razem przeszły. Będzie nam raźniej.. Tak mi się wydaje
G
gość 205987
Gość
Powodzenia i oczywiście trzymam kciuki.Dziewczyny.. Jutro mam pierwsza sprawe w sądzie w sprawie prowadzenia ciąży z Oskim.. Zaczyna się kolejny etap.. Walka.. I muszę wygrać to dla mojego aniołka.. Trzymajcie kciuki
Katerina1985
Co u Ciebie słychać?Dziewczyny.. Jutro mam pierwsza sprawe w sądzie w sprawie prowadzenia ciąży z Oskim.. Zaczyna się kolejny etap.. Walka.. I muszę wygrać to dla mojego aniołka.. Trzymajcie kciuki
Jetkaa
U nas spokojnie . Sprawa poszła do sądu większej instancji.. Także na sprawy w sądzie będziemy jeździć 100km dalej. W czwartek mam kolejne USG serduszko już ładnie bije.. Cieszę się że po tym co przeszliśmy lekarz o nas dba.. Dostanę skierowanie na następnej wizycie na badania prenatalne do Krakowa.. Dziś mam 8tydzien jestem spokojna. Proszę Boga o wiele. Zdrowie tego okruszka co rośnie we mnieCo u Ciebie słychać?
Ariszka
Cudownie!! Tak się cieszę, że się udało❤ zdawaj nam tu relacje czasem co u WasU nas spokojnie . Sprawa poszła do sądu większej instancji.. Także na sprawy w sądzie będziemy jeździć 100km dalej. W czwartek mam kolejne USG serduszko już ładnie bije.. Cieszę się że po tym co przeszliśmy lekarz o nas dba.. Dostanę skierowanie na następnej wizycie na badania prenatalne do Krakowa.. Dziś mam 8tydzien jestem spokojna. Proszę Boga o wiele. Zdrowie tego okruszka co rośnie we mnie
reklama