reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Jak nic twój aniołek sprawił ci prezent gratulacje .Ja po 1 aniołku następna ciążę też nie wierzyłam że będzie dobrze a było. Jeszcze raz gratulacje
Dziękuję bardzo 😘 jestem właśnie o dziwo spokojna. Wiem ze synek czuwa i teraz będzie już dobrze

A wiecie co jest niesamowite?. Moja siostra też jest w ciąży 😅 tylko ja 6tydzien ona 4ty 🤣 Bozia nam dała ciążę żebyśmy razem przeszły. Będzie nam raźniej.. Tak mi się wydaje :)

Co u Ciebie słychać?
U nas spokojnie . Sprawa poszła do sądu większej instancji.. Także na sprawy w sądzie będziemy jeździć 100km dalej. W czwartek mam kolejne USG :) serduszko już ładnie bije.. Cieszę się że po tym co przeszliśmy lekarz o nas dba.. Dostanę skierowanie na następnej wizycie na badania prenatalne do Krakowa.. Dziś mam 8tydzien 😇 jestem spokojna. Proszę Boga o wiele. Zdrowie tego okruszka co rośnie we mnie

U nas spokojnie . Sprawa poszła do sądu większej instancji.. Także na sprawy w sądzie będziemy jeździć 100km dalej. W czwartek mam kolejne USG :) serduszko już ładnie bije.. Cieszę się że po tym co przeszliśmy lekarz o nas dba.. Dostanę skierowanie na następnej wizycie na badania prenatalne do Krakowa.. Dziś mam 8tydzien 😇 jestem spokojna. Proszę Boga o wiele. Zdrowie tego okruszka co rośnie we mnie
Cudownie!! Tak się cieszę, że się udało❤ zdawaj nam tu relacje czasem co u Was 😁

reklama
Snapchat-509309770.jpg
Snapchat-207971094.jpg

Do góry