reklama
olaaa7
Fanka BB :)
O też właśnie myślę nad tym jeździliśmy grawitacyjnym tylko boje się że mój za mały nie niego i czytałam różne opinie że niby z łożyskami kół jest problem. Masz go juz? Jakie odczucia? Dla dziecka w jakim wieku kupiłaś?Mój na Mikołajki od moich rodziców dostaje bujak Little Tikes.
Little Tikes Koń na biegunach , niebieski | MALL.PL
Niebieski koń na biegunach marki Little Tites to idealna zabawka dla dzieci już od 12 miesiąca życia. Opływowy kształt, wysokie, wygodne oparcie, nisko osadzone siedzisko oraz uchwyt do trzymania zapewnia bezpieczeństwo Twojemu dziecku. Podczas bujania stopy dziecka mogą spoczywać na szerokiej...www.mall.pl
Pod choinkę od moich rodziców dostanie pieniądze a od chrzestnego hulajnogę i klocki waffel.
HULAJNOGA TRÓJKOŁOWA JEŹDZIK 4w1 LED NIE - 8665067380 - oficjalne archiwum Allegro
Informacje o HULAJNOGA TRÓJKOŁOWA JEŹDZIK 4w1 LED NIE - 8665067380 w archiwum Allegro. Data zakończenia 2019-12-02 - cena 51,99 złallegro.plKLOCKI WAFLE konstrukcyjne 80 el MIX kratka kratki
Kup teraz na Allegro.pl za 42,50 zł - KLOCKI WAFLE konstrukcyjne 80 el MIX kratka kratki (8612180740). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
Od nas na mikołajki zwierzątka- 44sztuki a pod choinkę crazy car.
Jeździk Grawitacyjny Kauczukowe Świecące Kółka LED
Kup teraz na Allegro.pl za 69,90 zł - Jeździk Grawitacyjny Kauczukowe Świecące Kółka LED (8526394225). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
Blondynka1988
Dziewczyny jak ubieracie dzieci do snu? U nas katar. I to taki przezroczysty, zrobił się ciut gestrzy od wczoraj to tego w czwartek było szczepienie MMR ostatnia dawka i idą trójki górne. Wszystko na raz, ten katar to od zębów może byc? Ale że aż taki? Może po tym szczepieniu cos
caltha
Może być od zębów. U nas zawsze u obojga.Dziewczyny jak ubieracie dzieci do snu? U nas katar. I to taki przezroczysty, zrobił się ciut gestrzy od wczoraj to tego w czwartek było szczepienie MMR ostatnia dawka i idą trójki górne. Wszystko na raz, ten katar to od zębów może byc? Ale że aż taki? Może po tym szczepieniu cos
Krzysiek śpi w bodziaku plus te cienkie spodenki z Lidla, czasem skarpety, odkryty.
MB91
Moja ubrana jak na załączonym zdjęciu jest - właśnie dzisiaj przewędrowała do łóżka po tym jak wyszłam z pokoju Zawsze się odkrywa... Ale też ma delikatny katar - i idą jej kiełki więc może to połączone faktycznie jest. Nigdy nie zwróciłam na to uwagi. Dodam że ja mam w sypialni najchłodniej, nie lubię jak jest w niej gorąco.Dziewczyny jak ubieracie dzieci do snu? U nas katar. I to taki przezroczysty, zrobił się ciut gestrzy od wczoraj to tego w czwartek było szczepienie MMR ostatnia dawka i idą trójki górne. Wszystko na raz, ten katar to od zębów może byc? Ale że aż taki? Może po tym szczepieniu cos
caltha
Ale się duża wydaje, jak przedszkolak.Moja ubrana jak na załączonym zdjęciu jest - właśnie dzisiaj przewędrowała do łóżka po tym jak wyszłam z pokoju Zawsze się odkrywa... Ale też ma delikatny katar - i idą jej kiełki więc może to połączone faktycznie jest. Nigdy nie zwróciłam na to uwagi. Dodam że ja mam w sypialni najchłodniej, nie lubię jak jest w niej gorąco. Zobacz załącznik 1052791
U nas wszędzie w nocy 19st
Jarzynka79
Zaangażowana w BB
Mojej jak wychodzły 3 to miała gorączkę ale jej wszystkie w jednym czasie szły.
Młoda śpi z nami i ja jej tylko bodziaka ubieram.
Młoda śpi z nami i ja jej tylko bodziaka ubieram.
MB91
Wszyscy mówią, że jest duża A jak byliśmy u szczepienia miesiąc temu to miała 88 cm. Dla mnie to i tak moje maleństwo jest.Ale się duża wydaje, jak przedszkolak.
U nas wszędzie w nocy 19st
Ale fakt jest ciężka - już mam problem ją nosić bo brzuch mi wywaliło, waży 14 kg.
reklama
caltha
Krzysiek to 79cm i 11kg, także spore maleństwo.Wszyscy mówią, że jest duża A jak byliśmy u szczepienia miesiąc temu to miała 88 cm. Dla mnie to i tak moje maleństwo jest.
Ale fakt jest ciężka - już mam problem ją nosić bo brzuch mi wywaliło, waży 14 kg.