reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@marida a nie chcecie kupić już normalnego konika? Zuza ma i co prawda nie umie jeszcze na niego sama wsiąść, ale zejść już tak. Jest bezpieczny bo nawet jak się mocno buja to nie ma opcji żeby przekoziołkowało dziecię 🙃

Załączniki

• A1C39200-FE71-4C82-BCA1-EE11FCCA87C7.jpeg
    A1C39200-FE71-4C82-BCA1-EE11FCCA87C7.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 199
reklama
Mój na Mikołajki od moich rodziców dostaje bujak Little Tikes.

Pod choinkę od moich rodziców dostanie pieniądze a od chrzestnego hulajnogę i klocki waffel.

Od nas na mikołajki zwierzątka- 44sztuki a pod choinkę crazy car.
O też właśnie myślę nad tym jeździliśmy grawitacyjnym tylko boje się że mój za mały nie niego i czytałam różne opinie że niby z łożyskami kół jest problem. Masz go juz? Jakie odczucia? Dla dziecka w jakim wieku kupiłaś?

Dziewczyny jak ubieracie dzieci do snu? U nas katar. I to taki przezroczysty, zrobił się ciut gestrzy od wczoraj to tego w czwartek było szczepienie MMR ostatnia dawka i idą trójki górne. Wszystko na raz, ten katar to od zębów może byc? Ale że aż taki? Może po tym szczepieniu cos

Dziewczyny jak ubieracie dzieci do snu? U nas katar. I to taki przezroczysty, zrobił się ciut gestrzy od wczoraj to tego w czwartek było szczepienie MMR ostatnia dawka i idą trójki górne. Wszystko na raz, ten katar to od zębów może byc? Ale że aż taki? Może po tym szczepieniu cos
Może być od zębów. U nas zawsze u obojga.
Krzysiek śpi w bodziaku plus te cienkie spodenki z Lidla, czasem skarpety, odkryty.

Moja ubrana jak na załączonym zdjęciu jest - właśnie dzisiaj przewędrowała do łóżka po tym jak wyszłam z pokoju 😆 Zawsze się odkrywa... 🤷🏻‍♀️ Ale też ma delikatny katar - i idą jej kiełki więc może to połączone faktycznie jest. Nigdy nie zwróciłam na to uwagi. Dodam że ja mam w sypialni najchłodniej, nie lubię jak jest w niej gorąco.
A1EE2912-F522-408C-AD8D-6B0F064075D4.jpeg

Moja ubrana jak na załączonym zdjęciu jest - właśnie dzisiaj przewędrowała do łóżka po tym jak wyszłam z pokoju 😆 Zawsze się odkrywa... 🤷🏻‍♀️ Ale też ma delikatny katar - i idą jej kiełki więc może to połączone faktycznie jest. Nigdy nie zwróciłam na to uwagi. Dodam że ja mam w sypialni najchłodniej, nie lubię jak jest w niej gorąco. Zobacz załącznik 1052791
Ale się duża wydaje, jak przedszkolak.
U nas wszędzie w nocy 19st

Mojej jak wychodzły 3 to miała gorączkę ale jej wszystkie w jednym czasie szły.
Młoda śpi z nami i ja jej tylko bodziaka ubieram.

Ale się duża wydaje, jak przedszkolak.
U nas wszędzie w nocy 19st
Wszyscy mówią, że jest duża 😊 A jak byliśmy u szczepienia miesiąc temu to miała 88 cm. Dla mnie to i tak moje maleństwo jest.
Ale fakt jest ciężka - już mam problem ją nosić bo brzuch mi wywaliło, waży 14 kg.

reklama
Wszyscy mówią, że jest duża 😊 A jak byliśmy u szczepienia miesiąc temu to miała 88 cm. Dla mnie to i tak moje maleństwo jest.
Ale fakt jest ciężka - już mam problem ją nosić bo brzuch mi wywaliło, waży 14 kg.
Krzysiek to 79cm i 11kg, także spore maleństwo.

Do góry