reklama
DareToBe
Fanka BB :)
Blondynka1988
Gosiaczek1202
Boże Jetka
Tak bardzo ci współczuję .Nie wiem co napisać .Każde moje słowo będzie niczym bo ból jaki teraz przeżywasz jest okromny .Wiem to niestety jako matka aniołka z 2004 roku
.Matki nie powinny chować swoich dzieci .To dzieci rodziców powinny .Dlatego ściskam cię mocno .
Tak bardzo ci współczuję .Nie wiem co napisać .Każde moje słowo będzie niczym bo ból jaki teraz przeżywasz jest okromny .Wiem to niestety jako matka aniołka z 2004 roku
.Matki nie powinny chować swoich dzieci .To dzieci rodziców powinny .Dlatego ściskam cię mocno .
Boziu nawet nie wiem co napisać....00:15 o tej godzinie Bog wezwał do siebie mojego malego Bohatera.. a z nim pękło mi serce
Bardzo Ci współczuję ...brak mi slow
Sprightly88
Jetkaa jesteś najwspanialszą mamą jaką Oski mógł mieć. Dzięki Tobie był szczęśliwy, nie był sam. Poznał największą, najbardziej bezgraniczną miłość jaką mogliśmy obserwować i się uczyć. Twój synek nie będzie już cierpiał. Będzie się bawił w niebie i opiekował najlepszą rodziną jaką mógł sobie wymarzyć. Nie rozumiemy tego, ale to musi mieć sens. Dałaś mi lekcje człowieczeństwa większą niż niejedna szkoła i ludzie, których znam...tul drugiego syna, przelej na niego ta miłość za dwoje. Tule mocno...
reklama
Jetkaa
Dzia sekcja zwłok.. lekarze chca sie dowiedziec co to bgla za choroba mam duzo zalatwien najgorsze przedemna kupić ubranko do trumienki !! nie dam rady.. Bylismy u księdza .. Powiedział ze żałoby nie mamy.. Ze mszy nawet nie musi byc bo malutki od razu zostal zbawiony.. Pogrzeb prawdopodobnie bedzie w poniedziałek albo wtorek
Dziewczyny to jest okropne patrze w chmury i wyobrażam sobie ze jest z gołą pupcia i skocze po chmurkach moja goła pupcia.. nie moge spać.. Nie mam sil.. Ja oszaleje.. Juz mi go brakuje.. A wiecie co najgorsze? Wiem ze lekarze przekazali mi tragiczna wiadomości.. Ale ja nadal nie wierzę
Dziewczyny to jest okropne patrze w chmury i wyobrażam sobie ze jest z gołą pupcia i skocze po chmurkach moja goła pupcia.. nie moge spać.. Nie mam sil.. Ja oszaleje.. Juz mi go brakuje.. A wiecie co najgorsze? Wiem ze lekarze przekazali mi tragiczna wiadomości.. Ale ja nadal nie wierzę