reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Cóż więcej napisać.....
Nie da się ukoić Twojego bólu....
Bardzo mi przykro....
Oskarek pozostanie w naszych sercach.
[emoji22][emoji174]

reklama
@Jetkaa żadne słowa nie wyrażą jak bardzo, bardzo Wam współczuję :( Jesteś i zawsze byłaś najlepszą mamą jaką tylko mogliby sobie wymarzyć Twoi Synkowie! Oskarek już nie cierpi, to chyba jedyny sens jaki umiem odnaleźć w tej tragedii ;(

Boże Jetka
Tak bardzo ci współczuję .Nie wiem co napisać .Każde moje słowo będzie niczym bo ból jaki teraz przeżywasz jest okromny .Wiem to niestety jako matka aniołka z 2004 roku
.Matki nie powinny chować swoich dzieci .To dzieci rodziców powinny .Dlatego ściskam cię mocno .

Nie mogę w to uwierzyc... To forum już nigdy nie będzie takie samo.... Wyrazy współczucia dla Ciebie i dla rodziny...

Jetkaa jesteś najwspanialszą mamą jaką Oski mógł mieć. Dzięki Tobie był szczęśliwy, nie był sam. Poznał największą, najbardziej bezgraniczną miłość jaką mogliśmy obserwować i się uczyć. Twój synek nie będzie już cierpiał. Będzie się bawił w niebie i opiekował najlepszą rodziną jaką mógł sobie wymarzyć. Nie rozumiemy tego, ale to musi mieć sens. Dałaś mi lekcje człowieczeństwa większą niż niejedna szkoła i ludzie, których znam...tul drugiego syna, przelej na niego ta miłość za dwoje. Tule mocno...

reklama
Dzia sekcja zwłok.. :( lekarze chca sie dowiedziec co to bgla za choroba:( mam duzo zalatwien :( najgorsze przedemna:( kupić ubranko do trumienki !!:(:(:( nie dam rady.. Bylismy u księdza .. Powiedział ze żałoby nie mamy.. Ze mszy nawet nie musi byc bo malutki od razu zostal zbawiony.. Pogrzeb prawdopodobnie bedzie w poniedziałek albo wtorek :(

Dziewczyny to jest okropne :( patrze w chmury i wyobrażam sobie ze jest z gołą pupcia i skocze po chmurkach :( moja goła pupcia.. nie moge spać.. Nie mam sil.. Ja oszaleje.. Juz mi go brakuje.. A wiecie co najgorsze? Wiem ze lekarze przekazali mi tragiczna wiadomości.. Ale ja nadal nie wierzę :(

Do góry