reklama
niebieskooka08
Zaciekawiona BB
Jarzynka79
Zaangażowana w BB
Jetkka ....bardzo mocno was przytulam w tym ciężkim i smutnym czasie
mamaelaela
Fanka BB :)
Jetkaa nie wiem co napisać bo sama nie potrafię poradzić sobie z tym co napisałaś. To ogromny cios. Oskarku dziękuję że tak dużo wniosles do życia wielu osób. Teraz na pewno jesteś szczęśliwy. Na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
Kacprysiowo
Moderatorka
Jetkaaa nie tak powinno wyglądać życie, nie tak! To dzieci powinny chować Nas a nie na odwrót... Czasami los jest okrutny i robi na opak, role się zamieniają... W ten czas serce matki umiera razem z dzieckiem, ukochanym dzieckiem! Już nigdy kolory nie będą tak wyraziste, życie tak radosne bo.... Serce matki nigdy nie zapomina, nigdy!! Czas nie leczy tych ran... Mówi to mama, mama anielskiego dziecka... Tulam Cię najmocniej jak potrafię, nie ma słów które ukoją Twój ból, tęsknotę i żal... Wspieraj się na każdym ramieniu które które jest przy Tobie...
Oskarku, jesteś już w Niebie spoglądasz na mamusie, tatusia i braciszka. Dziś urosły Ci skrzydełka, otul ich nimi i daj im siłę do życia... A Ty, ciągaj Pana Jezusa za nos, tul się do Maryji, wyrywaj piórka że skrzydeł innych aniołów i psoć, baw się na Niebiańskim podołku... A kiedy nadejdzie czas, stań u bram i przytul mamusie tak bardzo jak tylko będziesz potrafił!
Jeetkaaa dziś dla Was zapaliłam świeczkę u mojej córeczki... Myślę o Was, jestem sercem przy Was.... Wypatruj gwiazd i ta najasniejsza to Oskarek uśmiecha się do Ciebie! Pamiętaj!! Zawsze!! Nigdy nie wątp i spogladaj w Niebo!
Sciskam!!
Oskarku, jesteś już w Niebie spoglądasz na mamusie, tatusia i braciszka. Dziś urosły Ci skrzydełka, otul ich nimi i daj im siłę do życia... A Ty, ciągaj Pana Jezusa za nos, tul się do Maryji, wyrywaj piórka że skrzydeł innych aniołów i psoć, baw się na Niebiańskim podołku... A kiedy nadejdzie czas, stań u bram i przytul mamusie tak bardzo jak tylko będziesz potrafił!
Jeetkaaa dziś dla Was zapaliłam świeczkę u mojej córeczki... Myślę o Was, jestem sercem przy Was.... Wypatruj gwiazd i ta najasniejsza to Oskarek uśmiecha się do Ciebie! Pamiętaj!! Zawsze!! Nigdy nie wątp i spogladaj w Niebo!
Sciskam!!
Katerina1985
Fanka BB :)
reklama