reklama
agrekaa
Zaangażowana w BB
Książka fantastyczna - pochłonęłam w jeden wieczór i zmieniłam stosunek do niejedzenia synka. Naszego jedzenia nie chce za bardzo ale mieszam czasami ze słoiczkiem ...teraz na topie są bułki , maliny i jogurt . nawet do zupy muszę jogurt dodawać to wtedy zje a tak to nie chce .U nas od jakiegoś czasu staję na głowie, żeby cokolwiek moje dziecko zjadło. Dzieci mają różne fazy, raz chcą jeść, potem mają okres, że nie. A koło 2 roku życia może pojawić się neofobia żywieniowa. Ja osobiście odkupiłam książkę "Moje dziecko nie chce jeść" i na nią czekam
Blondynka1988
Fanka BB :)
My nie możemy nabiału, bo nadal jest alergia na białko mleka krowiego
Bardzo muszę za składy patrzeć itd.
Bardzo muszę za składy patrzeć itd.
Katerina1985
Moja kp i bez problemu pije z bidonu odkąd skończyła pół roku. Od razu załapała.Jetkaaa - jak tam u Was sprawy [emoji849]???
Dziewczyny jak nauczylyscie swoje dzieci pic wode? Moja wypije max 3 lyki i nie chce. Do tego slabo radzi sobie ze slomka, ale nawet ze smoczka nie chce.....
marida
Moja pije z kubka tego 360 stopni. Pije sie jak ze szklanki tylko nie rozlewa ani nie krztusiJetkaaa - jak tam u Was sprawy [emoji849]???
Dziewczyny jak nauczylyscie swoje dzieci pic wode? Moja wypije max 3 lyki i nie chce. Do tego slabo radzi sobie ze slomka, ale nawet ze smoczka nie chce.....
Blondynka1988
Mój ze słomki od razu załapał. Pokazałam na zwykłej słomce jak ma "zasysać" i poszło.
Z kubka 360* nie chce.
Z kubka 360* nie chce.
reklama
Katerina1985
U nas kubek 360 to niewypał. Mamy też diody cup. Jedynie sprawdza się zwykły tani bidon, nie żadne b-boxy za 50zł.