reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Lenka dostaje to co my. Czasami je czasami nie. Nie przejmujemy się :) polecam bloga szpinak robi blee tam autorka (która jest dietetykiem) super i ze spokojem tłumaczy co i jak :)

reklama
U nas od jakiegoś czasu staję na głowie, żeby cokolwiek moje dziecko zjadło. Dzieci mają różne fazy, raz chcą jeść, potem mają okres, że nie. A koło 2 roku życia może pojawić się neofobia żywieniowa. Ja osobiście odkupiłam książkę "Moje dziecko nie chce jeść" i na nią czekam ;)
Książka fantastyczna - pochłonęłam w jeden wieczór i zmieniłam stosunek do niejedzenia synka. Naszego jedzenia nie chce za bardzo ale mieszam czasami ze słoiczkiem ...teraz na topie są bułki , maliny i jogurt . nawet do zupy muszę jogurt dodawać to wtedy zje a tak to nie chce .

Jetkaaa - jak tam u Was sprawy [emoji849]???

Dziewczyny jak nauczylyscie swoje dzieci pic wode? Moja wypije max 3 lyki i nie chce. Do tego slabo radzi sobie ze slomka, ale nawet ze smoczka nie chce.....

Jetkaaa - jak tam u Was sprawy [emoji849]???

Dziewczyny jak nauczylyscie swoje dzieci pic wode? Moja wypije max 3 lyki i nie chce. Do tego slabo radzi sobie ze slomka, ale nawet ze smoczka nie chce.....
Moja pije z kubka tego 360 stopni. Pije sie jak ze szklanki tylko nie rozlewa ani nie krztusi

Mam ten 360 to sie nim bawi a nie pije. Mam doidy cup, i dwa inne ze slomka. Pociagnie ze slomka pare razy i tyle.... zalamac sie idzie [emoji18]

reklama
Do góry