nknatalia
Fanka BB :)
To chyba dobrze aczkolwiek myślałam że to będzie szybszy wzrost ale to by było pewnie niezdrowe.@nknatalia 1cm+ w ciągu miesiąca. Do tej pory był 1cm przez 5mcy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba dobrze aczkolwiek myślałam że to będzie szybszy wzrost ale to by było pewnie niezdrowe.@nknatalia 1cm+ w ciągu miesiąca. Do tej pory był 1cm przez 5mcy
Rośnie 5-krotnie szybciej także to duży skok dla niej. Szybszy wzrost pewnie by się skończył dużymi bólami wzrostowymi. Choć sama liczyłam na 1.5-2cm/mc +To chyba dobrze aczkolwiek myślałam że to będzie szybszy wzrost ale to by było pewnie niezdrowe.
A nie urosła sporo?
Hmm nie wiem...nie mierze jej jakoś regularnie, ale na bilansie ostatnio dowiedzialam sie ze jak na 2 latka to wysoka. Ma 88 cm więc czy ja wiem czy wysoka.A nie urosła sporo?
To 75 centylowa, czyli ponad średnią, więc wysoka. Może miała jakiś skok i skóra nie wytrzymała czasem się zdarza.Hmm nie wiem...nie mierze jej jakoś regularnie, ale na bilansie ostatnio dowiedzialam sie ze jak na 2 latka to wysoka. Ma 88 cm więc czy ja wiem czy wysoka.
Nie przechodziła bostonki? Po bostonce tak jest.Dziewczyny zauważyłam, że mojej 2-latce schodzi skorka z opuszkow palcow u rąk i nóg. A juz po kąpieli strasznie. Co to może być tak na szybko? Bo w tym tyg przed swietami pediatra nie przyjmuje. Tak to wygląda jak na zdjęciu
Dziewczyny zauważyłam, że mojej 2-latce schodzi skorka z opuszkow palcow u rąk i nóg. A juz po kąpieli strasznie. Co to może być tak na szybko? Bo w tym tyg przed swietami pediatra nie przyjmuje. Tak to wygląda jak na zdjęciu