reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Wszystkiego najlepszego, niech nowe życie będzie radosne, zdrowe i szczęśliwe. @Jetkaa niech zmartwychwstały Jezus ma w szczególnej opiece Twoją rodzinę, niech cud Wielkanocy będzie Waszym udziałem

Hej dziewczyny. Mam taki problem z moja Małą że od 4 dni w ogóle nie chce jeść MM. Wszytko inne je pięknie. A butelki z mlekiem nawet nie bierze do buzi. Nie wiem co robić. Myślę że jeszcze powinna jeść mleko modyfikowane. Ma 11 miesięcy. Miała któraś z Was taki problem i jak ewentualnie go rozwiązała?

Hej dziewczyny. Mam taki problem z moja Małą że od 4 dni w ogóle nie chce jeść MM. Wszytko inne je pięknie. A butelki z mlekiem nawet nie bierze do buzi. Nie wiem co robić. Myślę że jeszcze powinna jeść mleko modyfikowane. Ma 11 miesięcy. Miała któraś z Was taki problem i jak ewentualnie go rozwiązała?
Ja tak mialam ze starszą córką. Poprostu wszystko inne bylo ok ale mleko beee i do tej pory tak ma. Nasza pediatra powiedziala nie zmuszać. Przemycić z kaszką lub dawać jogorty naturalne dużo warzyw owoców. Wyniki ma ok. I jak patrze na młodego jest to samo: kasza ok mleko tylko (niestety) w nocy.
A tak w ogóle to co i kiedy jedzą wasze dzieciaki? U nas 4 zęby ale jakies kanapeczki, placki to nie chętnie, przeciery, musy jak najbardziej. U nas butla w nocy, rano kasza na mleku, kolo 12:30 obiad (zupa) podwieczorek ( i tu brak pomysłów) i kolacja kasza na mleku.

reklama
Tez tak mialam ale nie odpuszczalam na sile dawalam mleko taki kryzys trwal kilka dni a pozniej pieknie pila mleko

Do góry