reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Gosiaczek, jakby mi mąż tak zadzwonił typ bym jeszcze że 3 sklepy obeszła. Ich kurcze chłop się ogarnie i spróbuję dać radę. Mój teraz ogarnia kolację i kąpanie, spanie dziewczyn. Póki co raczej małym się nie zajmuje bo ma palec zwichnięty i nosi szyne i ciężko mu wziąć go na ręce.

reklama
Oj gosika widzisz tak to czasem z tymi naszymi źle ulokowanymi uczuciami bywa ... [emoji17]

Dziewczyny byłam z Alą na bioderkach ... Wszystko jest już dobrze i nie musimy nawet szeroko pieluchowac [emoji106][emoji106][emoji106] nastepna wizyta za 3 miesiące i to chyba jest ostatnią jak dobrze pamiętam [emoji848]

Mały znowu spada z wagi:(( mam dosc:( lekarz walczy by ominela nas hiperka.. Ale brakuje mu pomyslow... Dostaje od dzis węglowodany zeby tyl do mleka. I takie cos jak olej dzialajacy co nie przepuszcza wody .. Na tej zasadzie.. Oby sie udalo

Mały znowu spada z wagi:(( mam dosc:( lekarz walczy by ominela nas hiperka.. Ale brakuje mu pomyslow... Dostaje od dzis węglowodany zeby tyl do mleka. I takie cos jak olej dzialajacy co nie przepuszcza wody .. Na tej zasadzie.. Oby sie udalo

reklama
Do góry