reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Gosiaczek, jakby mi mąż tak zadzwonił typ bym jeszcze że 3 sklepy obeszła. Ich kurcze chłop się ogarnie i spróbuję dać radę. Mój teraz ogarnia kolację i kąpanie, spanie dziewczyn. Póki co raczej małym się nie zajmuje bo ma palec zwichnięty i nosi szyne i ciężko mu wziąć go na ręce.

reklama
Oj gosika widzisz tak to czasem z tymi naszymi źle ulokowanymi uczuciami bywa ... [emoji17]

Dziewczyny byłam z Alą na bioderkach ... Wszystko jest już dobrze i nie musimy nawet szeroko pieluchowac [emoji106][emoji106][emoji106] nastepna wizyta za 3 miesiące i to chyba jest ostatnią jak dobrze pamiętam [emoji848]

Mały znowu spada z wagi:(( mam dosc:( lekarz walczy by ominela nas hiperka.. Ale brakuje mu pomyslow... Dostaje od dzis węglowodany zeby tyl do mleka. I takie cos jak olej dzialajacy co nie przepuszcza wody .. Na tej zasadzie.. Oby sie udalo

Mały znowu spada z wagi:(( mam dosc:( lekarz walczy by ominela nas hiperka.. Ale brakuje mu pomyslow... Dostaje od dzis węglowodany zeby tyl do mleka. I takie cos jak olej dzialajacy co nie przepuszcza wody .. Na tej zasadzie.. Oby sie udalo

reklama
Do góry