reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
W poniedzialek lekarz odstawi malemu jedzenie przez kroplowke.bedzie jadl tylko od poniedzialku mleko, Bedzie mial 2 dni na ratowanie sie.. Jezeli sie wszystko uda sroda jedziemy do domu:) trzymajcie kciuki!!!! ;* to nasza jedyna szansa:)

Czesc dziewczynyczytam forum praktycznie od początku ciąży tez jestem majówka.moja córeczka Julia urodziła się 21 maja przez cc. Miałam pisać w ciąży ale czułam się tak fatalnie ze nie miałam siły. Cała ciążę dzień w dzień do samego końca wymiotowalam ale teraz postanowiłam napisać ponieważ fajnie wymienic się informacjami na temat naszych maluszków mam 33 lata i 9 letniego synka.o drugie dziecko staraliśmy się ponad 3 lata. Wiec tez w tej ciąży kazdy dzień był dla mnie strachem żeby wszytko bylo ok.mało nie zwariowalam Ale na szczęście wszystko jest Oki. To tak z grubsza się przedsawilam .mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego gRona. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny miłego popołudnia

Hej, pamietam:) a co sie dzialo? Jesteście jeszcze?
Hmm oski ma zwiekszona dawke mleka je 35ml co 2h i narazie nie robi kup tfu tfu.. Jutro znowu mu zwiększa dawke mleka.. Zeby nie robil kup tylko po tym... Zmniejszaja mu kroplowke ma mniej Witamin i mniej pompuje mu . bo mial wit500, i 25ml co 1h a teraz ma 184wit i pompuje 8mlco1h

Mialysmy z mala maly wypadek, potknelam sie o bujaczek i pies w miedzy czasie podleciał mi pod nogi. Upadlysmy i nie wiedzialam czy mala głowa uderzyła. Na szczescie zostałyśmy tylko jedna dobe w szpitalu. Marcyska nie miala nawet siniaka.
A mowia cos lekarze ile jeszcze zostaniecie?
Z tego co pamietam to chyba przenieśli Was na zwykly oddział?
Jak sobie tam radzisz? U nas na oddziale byl tylko fotel do spania. Mamy które zostawały na dużej spały na podlodze na karimatach :(
Jestes w ogole zadowolona z opieki?

Tak się chyba tylko u nas złożyło na forum bo ogolnie nie jest to teraz imię popularne [emoji6] pełno teraz Antków, Franków i Stasiów [emoji6] u nas imię wybrał syn, mężowi się spodobało i od 20tc został Bartuś [emoji6] u nas właściwie Bartosz

U nas też Bartosz, a imię zaproponowała jego siedmioletnia siostra. Ale wczoraj w sklepie była kobieta z rocznym Bartkiem, buuu :D

@Jetkaa trzymam kciuki z całych sił! Walcz mały chłopczyku!

reklama
Dziewczyny dzis udalo mi sie wyrwac kilka godzin dla siebie[emoji1] zakupy i fryzjer. Matko w zyciu nie myślałam ze ścięcie wlosow i farbowanie moze sprawic tyle frajdy. Juz czulam ze jakąś depreche lapie i ta pogoda jeszcze a teraz czuje sie jak by mi skrzydla wyrosly, znowu choc w czesci czlowiek atrakcyjny sie czuje, i mogl pobyc sam ze swoimi myslami, nawet czas na kawe i ciacho znalazlam[emoji846] choc i tak tryb matka włączony: wejscie do galerii i pieerwsze kroki gdzie? Sklep Smyk[emoji23]

Do góry