reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
W poniedzialek lekarz odstawi malemu jedzenie przez kroplowke.bedzie jadl tylko od poniedzialku mleko, Bedzie mial 2 dni na ratowanie sie.. Jezeli sie wszystko uda sroda jedziemy do domu:) trzymajcie kciuki!!!! ;* to nasza jedyna szansa:)

Czesc dziewczynyczytam forum praktycznie od początku ciąży tez jestem majówka.moja córeczka Julia urodziła się 21 maja przez cc. Miałam pisać w ciąży ale czułam się tak fatalnie ze nie miałam siły. Cała ciążę dzień w dzień do samego końca wymiotowalam ale teraz postanowiłam napisać ponieważ fajnie wymienic się informacjami na temat naszych maluszków mam 33 lata i 9 letniego synka.o drugie dziecko staraliśmy się ponad 3 lata. Wiec tez w tej ciąży kazdy dzień był dla mnie strachem żeby wszytko bylo ok.mało nie zwariowalam Ale na szczęście wszystko jest Oki. To tak z grubsza się przedsawilam .mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego gRona. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny miłego popołudnia

Hej, pamietam:) a co sie dzialo? Jesteście jeszcze?
Hmm oski ma zwiekszona dawke mleka je 35ml co 2h i narazie nie robi kup tfu tfu.. Jutro znowu mu zwiększa dawke mleka.. Zeby nie robil kup tylko po tym... Zmniejszaja mu kroplowke ma mniej Witamin i mniej pompuje mu . bo mial wit500, i 25ml co 1h a teraz ma 184wit i pompuje 8mlco1h

Mialysmy z mala maly wypadek, potknelam sie o bujaczek i pies w miedzy czasie podleciał mi pod nogi. Upadlysmy i nie wiedzialam czy mala głowa uderzyła. Na szczescie zostałyśmy tylko jedna dobe w szpitalu. Marcyska nie miala nawet siniaka.
A mowia cos lekarze ile jeszcze zostaniecie?
Z tego co pamietam to chyba przenieśli Was na zwykly oddział?
Jak sobie tam radzisz? U nas na oddziale byl tylko fotel do spania. Mamy które zostawały na dużej spały na podlodze na karimatach :(
Jestes w ogole zadowolona z opieki?

Tak się chyba tylko u nas złożyło na forum bo ogolnie nie jest to teraz imię popularne [emoji6] pełno teraz Antków, Franków i Stasiów [emoji6] u nas imię wybrał syn, mężowi się spodobało i od 20tc został Bartuś [emoji6] u nas właściwie Bartosz

U nas też Bartosz, a imię zaproponowała jego siedmioletnia siostra. Ale wczoraj w sklepie była kobieta z rocznym Bartkiem, buuu :D

@Jetkaa trzymam kciuki z całych sił! Walcz mały chłopczyku!

reklama
Dziewczyny dzis udalo mi sie wyrwac kilka godzin dla siebie[emoji1] zakupy i fryzjer. Matko w zyciu nie myślałam ze ścięcie wlosow i farbowanie moze sprawic tyle frajdy. Juz czulam ze jakąś depreche lapie i ta pogoda jeszcze a teraz czuje sie jak by mi skrzydla wyrosly, znowu choc w czesci czlowiek atrakcyjny sie czuje, i mogl pobyc sam ze swoimi myslami, nawet czas na kawe i ciacho znalazlam[emoji846] choc i tak tryb matka włączony: wejscie do galerii i pieerwsze kroki gdzie? Sklep Smyk[emoji23]

Do góry