reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Moim zdaniem kazde dziecko musi przejsc ten okres kolek:( bolseny ale trzeba..
Link do: Nan90 wspolczuje Ci naprawde.. Wiem co czujesz.. Naprawde. Trzymam kciuki za was;*

Moim zdaniem wiek nie gra roli w wieku bycia mama, ja mialam 18lat jak ur 1 dziecko, i naprawdę bylam gotowa. Więc czy 18czy 40nie ma sie czego wstydzic jezeli sie jest gotowym na bycie rodzicem..
Ja nie mam okresu 8tyg prawie nie kramie piersią ale moim zdaniem to też przez stres.. I dobrze jeszcze by mi okresu brakowalo.. Omg. Nie czekam
Dziekuje dziewczyny za wsparcie:)

Jetkaa jak tam u Was? Ostatnio wyladowalysmy z mała w Prokocimu i myślałam o was.

Ja rowniez dlugo sie nie odzywalam. Ostatni raz chyba jak bylam jeszcze w ciazy. Pewnie juz mnie nie pamiętacie, bo duzo mam z maluszkami sie tutaj przewinęło. Ja za to poznaje wiele znajomych twarzy. Czytam Was dziewczyny regularnie. Pozdrawiamy z Marcysia ;)

Jetkaa jak tam u Was? Ostatnio wyladowalysmy z mała w Prokocimu i myślałam o was.

Ja rowniez dlugo sie nie odzywalam. Ostatni raz chyba jak bylam jeszcze w ciazy. Pewnie juz mnie nie pamiętacie, bo duzo mam z maluszkami sie tutaj przewinęło. Ja za to poznaje wiele znajomych twarzy. Czytam Was dziewczyny regularnie. Pozdrawiamy z Marcysia ;)
Hej, pamietam:) a co sie dzialo? Jesteście jeszcze?
Hmm oski ma zwiekszona dawke mleka je 35ml co 2h i narazie nie robi kup tfu tfu.. Jutro znowu mu zwiększa dawke mleka.. Zeby nie robil kup tylko po tym... Zmniejszaja mu kroplowke ma mniej Witamin i mniej pompuje mu . bo mial wit500, i 25ml co 1h a teraz ma 184wit i pompuje 8mlco1h

reklama
Do góry