reklama
Paula1207
Fanka BB :)
Ja, ale przed ciążą jeszczeStosowala ktoras z Was moze globulki Cicatridina?
I jak? Dzialaja? Sa ok?Ja, ale przed ciążą jeszcze
Paula1207
Tak, ja miałam stan zapalny i zużyłam jedno opakowanie i nie było śladu [emoji6]I jak? Dzialaja? Sa ok?
MegiKM
Moim zdaniem kazde dziecko musi przejsc ten okres kolek bolseny ale trzeba..
Link do: Nan90 wspolczuje Ci naprawde.. Wiem co czujesz.. Naprawde. Trzymam kciuki za was;*
Moim zdaniem wiek nie gra roli w wieku bycia mama, ja mialam 18lat jak ur 1 dziecko, i naprawdę bylam gotowa. Więc czy 18czy 40nie ma sie czego wstydzic jezeli sie jest gotowym na bycie rodzicem..
Ja nie mam okresu 8tyg prawie nie kramie piersią ale moim zdaniem to też przez stres.. I dobrze jeszcze by mi okresu brakowalo.. Omg. Nie czekam
Dziekuje dziewczyny za wsparcie
Jetkaa jak tam u Was? Ostatnio wyladowalysmy z mała w Prokocimu i myślałam o was.
Ja rowniez dlugo sie nie odzywalam. Ostatni raz chyba jak bylam jeszcze w ciazy. Pewnie juz mnie nie pamiętacie, bo duzo mam z maluszkami sie tutaj przewinęło. Ja za to poznaje wiele znajomych twarzy. Czytam Was dziewczyny regularnie. Pozdrawiamy z Marcysia
Stosowala ktoras z Was moze globulki Cicatridina?
Też miałam i były ok [emoji6]
A
Agunia93
Gość
Ja stosowałam, bo po porodzie w ranie od szwa zebrała mi się ropa. Zużyłam opakowanie i po nich jest wszystko ok.Stosowala ktoras z Was moze globulki Cicatridina?
Jetkaa
Hej, pamietam a co sie dzialo? Jesteście jeszcze?Jetkaa jak tam u Was? Ostatnio wyladowalysmy z mała w Prokocimu i myślałam o was.
Ja rowniez dlugo sie nie odzywalam. Ostatni raz chyba jak bylam jeszcze w ciazy. Pewnie juz mnie nie pamiętacie, bo duzo mam z maluszkami sie tutaj przewinęło. Ja za to poznaje wiele znajomych twarzy. Czytam Was dziewczyny regularnie. Pozdrawiamy z Marcysia
Hmm oski ma zwiekszona dawke mleka je 35ml co 2h i narazie nie robi kup tfu tfu.. Jutro znowu mu zwiększa dawke mleka.. Zeby nie robil kup tylko po tym... Zmniejszaja mu kroplowke ma mniej Witamin i mniej pompuje mu . bo mial wit500, i 25ml co 1h a teraz ma 184wit i pompuje 8mlco1h
Katerina1985
Witaj w klubie, ja też mam 33 lata i pierwsze dzieckoJa mam 33 i pierwsze dziecko, i oczywiście wszyscy mówią ze super ze się wkoncu zdecydowalismy...
My się zdecydowalismy duzo wczesniej ale niestety nie jest to takie proste jak się ludziom wydaje, nawet mi sie nie chce juz tłumaczyc.
reklama