reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry
@kamilaasami właśnie te ciuszki z lidla większe są i w ogóle na dłużej starczają niektórzy narzekają a ja je lubię.
@Agunia93 ja też lubię lumpka odwiedzić czasem perełki za grosze można upolować, mam np kutke-parkę 3/6mies z ff za 3zl i myślałam ze będzie mala ale przymierzyłam Oliwce i duża jest wiec myślę ze początek jesieni w niej pochodzi.
@sredec1982 z pepco są małe ciuszki musisz o 1-2 rozmiary większe kupować niż dziecko nosi, moja dopiero w 62 wchodzi a z pepco niektóre 68 zakładam. Co do zabawek to moja jeszcze na etapie że cieszy się jak do niej gadam śpiewam uśmiecham się karuzele ogląda itp ma dopiero 2 grzechotki muszę worek ze strychu sięgnąć po starszej może coś jej się spodoba. Może idź do zabawkowego i popatrz co by mogło się twojemu synkowi spodobać.

A tak w ogóle to w poniedziałek w lidlu będą znowu ubranka dla niemowlaków.

reklama
Moj syn jako niemowlę uwielbial sie bawic reklamowkami hehehe:) nie jedną zabawkę zemy kupili i sie nie przydala,:) ciekawe jak teraz będzie:)

Dzień dobry dziewczyny [emoji6]

My się urlopujemy u moich rodziców od soboty. Byłam wczoraj u zaprzyjaźnionego pediatry i dosyć długo moją Zuzę oglądał i stwierdził, że tam żadnej nietolerancji laktozy nie ma. Kolki, które po prostu musimy przejść. [emoji6] Pocieszam się, że jest coraz lepiej i wczoraj nawet sama kupkę zrobiła bez pomocy [emoji28][emoji6]

Co do zabawek to się mega niunia interesuje karuzelą i miśkami - pozytywkami [emoji6] Ale już przymierzam się do kupna jakiś grzechotek [emoji848]

W ogóle to jak wrócę do Gdyni zrobię małej książeczkę z kontrastowymi figurami, szeleszczącymi kartkami etc. - zobaczymy jak wyjdzie; jak narazie zbieram potrzebne materiały [emoji6]

@Jetkaa dobre wieści!! [emoji6]

Dziewczyny co miały podobne problemy ... Kupiłam taka pieluszkę i myślicie że nóżki już ma w dobrej pozycji czy to nadal nie jest to co powinno być ?
received_2248602181834638.jpeg

Załączniki

• received_2248602181834638.jpeg
    received_2248602181834638.jpeg
    73,7 KB · Wyświetleń: 723
Muszę się pochwalić moim skarbem:) robi chłopak postępy z dnia na dzien:) od 2 dni spędzamy dużo czasu na dworze. Pomimo upałów często ma czkawke i kicha..myślicie że mam go lepiej ubierać??! Ale dziś 30 st!! Jest lekki wiatr Ale chyba ciepły..
Coraz dłużej podnosi.glowke i w końcu nie nienawidzi lezenia na brzuchu
20180705_104838.jpeg

Załączniki

• 20180705_104838.jpeg
    20180705_104838.jpeg
    141,3 KB · Wyświetleń: 696
Muszę się pochwalić moim skarbem:) robi chłopak postępy z dnia na dzien:) od 2 dni spędzamy dużo czasu na dworze. Pomimo upałów często ma czkawke i kicha..myślicie że mam go lepiej ubierać??! Ale dziś 30 st!! Jest lekki wiatr Ale chyba ciepły..
Coraz dłużej podnosi.glowke i w końcu nie nienawidzi lezenia na brzuchuZobacz załącznik 874003
Ale ma włosy, szaleństwo!! :):)

Moja ma czkawki codziennie i też dużo kicha, pediatra twierdzi że to dobrze, rozwija się jej przepona.
Dzisiaj w Gdańsku też prawie 30 stopni, myśmy były ba spacerze tak plus czapeczka :)
IMG_20180705_150647.jpg

Załączniki

• IMG_20180705_150647.jpg
    IMG_20180705_150647.jpg
    73,7 KB · Wyświetleń: 646
reklama
Coraz dłużej podnosi.glowke i w końcu nie nienawidzi lezenia na brzuchuZobacz załącznik 874003
Fryzura super moja ma podobną tylko troszkę krótsze. Niedługo do fryzjera czeka Cię wypad [emoji16].
Psika bo oczyszcza nosek moja też często to robi i też często czka nałapie się powietrza machając rączkami i nogami i potem taki skutek, daję jej cycusia żeby popiła ale nie zawsze chce wody w ogóle. Czasem jak zacznie ciągnąć mleko to długi to trwa zanim czckawka minie i śmiesznie to wygląda czka i cyca.

Do góry