reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry
@kamilaasami właśnie te ciuszki z lidla większe są i w ogóle na dłużej starczają niektórzy narzekają a ja je lubię.
@Agunia93 ja też lubię lumpka odwiedzić czasem perełki za grosze można upolować, mam np kutke-parkę 3/6mies z ff za 3zl i myślałam ze będzie mala ale przymierzyłam Oliwce i duża jest wiec myślę ze początek jesieni w niej pochodzi.
@sredec1982 z pepco są małe ciuszki musisz o 1-2 rozmiary większe kupować niż dziecko nosi, moja dopiero w 62 wchodzi a z pepco niektóre 68 zakładam. Co do zabawek to moja jeszcze na etapie że cieszy się jak do niej gadam śpiewam uśmiecham się karuzele ogląda itp ma dopiero 2 grzechotki muszę worek ze strychu sięgnąć po starszej może coś jej się spodoba. Może idź do zabawkowego i popatrz co by mogło się twojemu synkowi spodobać.

A tak w ogóle to w poniedziałek w lidlu będą znowu ubranka dla niemowlaków.

reklama
Moj syn jako niemowlę uwielbial sie bawic reklamowkami hehehe:) nie jedną zabawkę zemy kupili i sie nie przydala,:) ciekawe jak teraz będzie:)

Dzień dobry dziewczyny [emoji6]

My się urlopujemy u moich rodziców od soboty. Byłam wczoraj u zaprzyjaźnionego pediatry i dosyć długo moją Zuzę oglądał i stwierdził, że tam żadnej nietolerancji laktozy nie ma. Kolki, które po prostu musimy przejść. [emoji6] Pocieszam się, że jest coraz lepiej i wczoraj nawet sama kupkę zrobiła bez pomocy [emoji28][emoji6]

Co do zabawek to się mega niunia interesuje karuzelą i miśkami - pozytywkami [emoji6] Ale już przymierzam się do kupna jakiś grzechotek [emoji848]

W ogóle to jak wrócę do Gdyni zrobię małej książeczkę z kontrastowymi figurami, szeleszczącymi kartkami etc. - zobaczymy jak wyjdzie; jak narazie zbieram potrzebne materiały [emoji6]

@Jetkaa dobre wieści!! [emoji6]

Dziewczyny co miały podobne problemy ... Kupiłam taka pieluszkę i myślicie że nóżki już ma w dobrej pozycji czy to nadal nie jest to co powinno być ?
received_2248602181834638.jpeg

Załączniki

• received_2248602181834638.jpeg
    received_2248602181834638.jpeg
    73,7 KB · Wyświetleń: 731
Muszę się pochwalić moim skarbem:) robi chłopak postępy z dnia na dzien:) od 2 dni spędzamy dużo czasu na dworze. Pomimo upałów często ma czkawke i kicha..myślicie że mam go lepiej ubierać??! Ale dziś 30 st!! Jest lekki wiatr Ale chyba ciepły..
Coraz dłużej podnosi.glowke i w końcu nie nienawidzi lezenia na brzuchu
20180705_104838.jpeg

Załączniki

• 20180705_104838.jpeg
    20180705_104838.jpeg
    141,3 KB · Wyświetleń: 703
Muszę się pochwalić moim skarbem:) robi chłopak postępy z dnia na dzien:) od 2 dni spędzamy dużo czasu na dworze. Pomimo upałów często ma czkawke i kicha..myślicie że mam go lepiej ubierać??! Ale dziś 30 st!! Jest lekki wiatr Ale chyba ciepły..
Coraz dłużej podnosi.glowke i w końcu nie nienawidzi lezenia na brzuchuZobacz załącznik 874003
Ale ma włosy, szaleństwo!! :):)

Moja ma czkawki codziennie i też dużo kicha, pediatra twierdzi że to dobrze, rozwija się jej przepona.
Dzisiaj w Gdańsku też prawie 30 stopni, myśmy były ba spacerze tak plus czapeczka :)
IMG_20180705_150647.jpg

Załączniki

• IMG_20180705_150647.jpg
    IMG_20180705_150647.jpg
    73,7 KB · Wyświetleń: 652
reklama
Coraz dłużej podnosi.glowke i w końcu nie nienawidzi lezenia na brzuchuZobacz załącznik 874003
Fryzura super moja ma podobną tylko troszkę krótsze. Niedługo do fryzjera czeka Cię wypad [emoji16].
Psika bo oczyszcza nosek moja też często to robi i też często czka nałapie się powietrza machając rączkami i nogami i potem taki skutek, daję jej cycusia żeby popiła ale nie zawsze chce wody w ogóle. Czasem jak zacznie ciągnąć mleko to długi to trwa zanim czckawka minie i śmiesznie to wygląda czka i cyca.

Do góry