reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Jetkaa to chyba dobre wieści. Ze starszym synkiem jeszcze nadrobicie swój czas. Ważne, że zdajesz sobie sprawę z problemu. Na Twoim miejscu każdy pewnie przechodzi to samo. Koncentracja na chorym dziecku jest normalna. Szkoda tylko, że nadal nie ma diagnozy Oskarka.

reklama
Hej dziewczyny,
Pogoda sie wkoncu robic zaczęła wakacyjna, juz mielismy ciche plany na weekend a tu starszej sie przeziębienie rozkreca a mlody chyba od niej katar podlapal bo nos zatkany i sciagam aspiratorkiem, i jeszcze od czasu do czasu pokasluje...super poprostu i jutro chyba bede musiala pediatre odwiedzic.

Hej
@Jetkaa super że u Oskarka lepiej, gorzej ze dalej nie wiedzą co mu jest ale na pewno niedługo postawią diagnozę mam nadzieję że jak najszybciej żebyście nie musieli długo w szpitalu być. Bardzo dobrze że zauważyłaś ze coś się z tobą dzieje depresja to bardzo groźna choroba.

Moja Oliwka kończy dziś 2 miesiące ale to zlecialo. Z tej okazji mam 3 ubranka do odlozenia hehe starsza córcia szybciej wyrastala z ciuszkow. Wogole to muszę zacząć jakieś jesienne już kompletowac bo jak urodziłam to miałam bardzo mało ciuchów i dokupowalam na bieżąco a wiekszych to wogole nie mam. No i leżaczek też chce kupić ale u mnie w okolicy nic sensownego nie ma a do duzego miasta nie będę przecież jechała po używany(100km).

Ja nakupowalam sporo 62 bo dziewczyny dość długo go nosiły a młody rośnie tak szybko że 62 na styk jest. Też powoli coś tam kupuję bo po dziewczynach już malo uniseksow mam w większych rozmiarach.

Ja też jak coś kupowałam to bardziej 62 a mała taki okruszek się urodziła ze te ciuszki z lidla 50/56 to w nich plywala dopiero powoli w 62 wchodzi.

Ja też jak coś kupowałam to bardziej 62 a mała taki okruszek się urodziła ze te ciuszki z lidla 50/56 to w nich plywala dopiero powoli w 62 wchodzi.
Mam tak samo :) ja lubię czasami do lumpka sobie wyskoczyć, bo tam jest duzo fajnych, markowych ciuszków. Tez już musze patrzeć jesienne, ma ich trochę ale wiadomo jak ta nasza pogoda pół roku to jesień z zimą [emoji12][emoji23]

Też juze się rozglądam powoli za wiekszymi rozmiarami, w tym już coś na jesień, ale ciężko mo coś kupić, bo nie wiem jaki roiar bedzie nosić we wrześniu... Póki co nosi 62. Niektóre już są za małe, zależy z jakiej firmy... Już niedługo wejdziemy w 68. Nasza pierwsza córka też szybciej wyrastała z ciuszkow.

A ja dziś chciałam założyć nowe ciuszki z pepco, 74 i okazało się że wszystkie za male;( nie wiem co to za rozmiarowka:/ takie śliczne dostał i ani razu nie włoży:( ech..ja już będę uderzać w same duże rozmiary bo 70% garderoby w ogóle się nie przydała...
Z doświadczenia powiedzcie jakie zabawki są fajne na teraz? Mój lubi odbicie w lustrze, maskotki, ksiazki z obrazkami, tych sensorycznych szmatek jakoś jeszcze nie i zastanawiam się co kupić jeszcze.. Mamy też grzechotki i zawieszki na wózek i gryzaki. Już chwyta Ale nie sam więc gryzaki na razie nie przydają się. Chciałabym coś na teraz i na przyszłość. Generalnie dużo czasu lubi obserwować gadać i bawić się na zasadzie pokazywania i dotykania.juz nie śpi w dzień specjalnie tylko je płacze i szuka atrakcji.

reklama
Do góry