Ja mam karuzele fisher Price z melodyjkami,szumem i swierszczami do tego projektor. Mały jest chwilę zainteresowany i bardzo się cieszy jak wodzie krecace się misie, ale że wieczorem ma ataki płaczu to krótko się cieszy i patrzy
dopiero w połowie 2 miesiąca zaczął się nią interesować. Podobnie cieszy się jak patrzy na sowy na ochraniaczu łóżeczka
więc nie wiem czy ta inwestycja w karuzele aż tak się opłaca.. może kupić używana? ..
Mate edukacyjna też mamy. Lubi patrzeć na najbrzydsza maskotke po kocie naderwana, wszystkie ładne i nowe nie sprawiają mu tyle radości
lusterko jest fajne np.
Mam pytanie do Was wszystkich.. czy macie jeszcze jakieś bóle? Ja dalej ciężko wstaje,bolą mnie stawy. Po dłuższym odpoczynku wstaje i chodzę jak babinka, bolą mnie kostki,kręgosłup, czasem kolana. Mój brzuch jakby nie miał mięśni, nie umiem normalnie się dzwignac jak leze bo nie pracuja miesnie brzucha chyba. Irytuje mnie to bo blizna po cc aż tak nie ciągnie i to nie jest przyczyną.. Zastanawiam się czy nie powinnam czegoś lykac skoro karmę piersia? Może brakuje mi minerałów? To już 2 miesiące po cc..