reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@szczesliwa66 mały przystojniak [emoji3] [emoji7] Ale u Ciebie po tych przebojach już ok? Doszłaś już do siebie tak w 100%? [emoji5]

@Angela3aa jak tam?

@Agunia93 w sumie to @jeetka jeszcze się dzisiaj chyba nie odezwała [emoji848] A zawsze jakoś jedna z pierwszych udziela się na forum, więc może też już jest po[emoji3]? tym bardziej, że z czopem coś się u niej działo ostatnio [emoji16]
@Jetkaa jak tam u Ciebie dziewczyno ? [emoji4]

@szczesliwa66 mały przystojniak [emoji3] [emoji7] Ale u Ciebie po tych przebojach już ok? Doszłaś już do siebie tak w 100%? [emoji5]

@Angela3aa jak tam?

@Agunia93 w sumie to @jeetka jeszcze się dzisiaj chyba nie odezwała [emoji848] A zawsze jakoś chyba jedna z pierwszych udziela się na forum, więc może też już jest po[emoji3]? tym bardziej, że z czopem coś się u niej działo ostatnio [emoji16]

Pobolewa jeszcze czasem i ogólnie to strasznie mnie mdli od rana ale obserwuje na razie , dopóki mnie porządnie nie zaboli to nie będę pewna na 100% ;p

@Angela3aa jak tam?

@Agunia93 w sumie to @jeetka jeszcze się dzisiaj chyba nie odezwała [emoji848] A zawsze jakoś jedna z pierwszych udziela się na forum, więc może też już jest po[emoji3]? tym bardziej, że z czopem coś się u niej działo ostatnio [emoji16]
@Jetkaa jak tam u Ciebie dziewczyno ? [emoji4]
Jestem jestem hehe w 2paku spokojnie :) mialam nieprzespana noc i musialam odespac poki moj w domu i synem sie zajął .. Mam dosc juz nieprzespanych nocy, jestem zla na sama mysl ze musze isc spac .. Bo ciagle cos.. I oglądam glupoty na yt do 2 wnocy i pozniej jak zasypiam moj obrywa przez sen odemnie hehe:)

W nocy zlapal skurcz ale delikatny i byl 1 i wystraszylam sie troche hehe:) czop odchodzi powoli w wtorek mam wizyte i ciekawa jestem co tam:) też bym juz chciala byc po :)
Dzis mam lenia i nawet na grilla mi sie jechac nie chce.. Wrr..

A co do żeberek sama mojemu mowilam ze zjadla bym takie dobre mmm :))

1.5tyg temu mialam 1cm szyjki, pozniej 5dni 0.5 cm szyjki, miekka i czop odchodzil ciekawe co będzie po 6dniach od wizyty:) zastanawiam sie czy we wtorek na wizytę nie wziasc torby ze soba bo gin mi mowil ze nawet rozwarcie już moze byc :) jak myslicie?

reklama
Do góry