reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Asienka gratulacje. A dlaczego CC. Bo chyba nieplanowane?

Gosika, trzymam kciuki żeby się rozkręciły skurcze. Weź ciepła kąpiel. Jak to porodowe to się rozkręca a jak przepowiadające to się uspokoić wszystko. Przynajmniej taka teoria.....

Dziewczyny a co to jest takie pobolewanie jakby między pochwą a odbytem? Nie umiem tego dokładnie zlokalizować [emoji14]

Mi gin powiedzial ze mala naciska na kanal dlatego czuje taki ucisk:) a jak nie to moze rozwarcie sie robi badz szyjka skraca?:)

Ja sie ciesze ze u mnie cos sie dzieje als bez bolu:)

Gratuluje dziewczyny dzisiejszych porodów ! ;*
U mnie dzie byla fryzjerka robila mi wlosy, ledwo ledwo dalam rade.. Juz nie wysiedze dłuższy czas na tylku.. Za 6dni kolejna wizyta ciekawe czy dotarwam :)

Wow dziewczyny ale szybciutko poszło :)

Marida, asienka, serdec ... Dzidziusie są piękne [emoji7] gratulacje ogromne [emoji8] a teraz nam tylko nie znikacie ... Chwalić nam się tutaj jak wszystko teraz się układa, jakie są wasze maluszki, jak się czujecie [emoji8]

reklama
Do góry