reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@Katerina1985 informuj na bierząco co się dzieje[emoji3] I tak masz raczej bliżej niż dalej [emoji4]

@nknatalia fajnego masz męża, że Ci próbuje humor poprawić [emoji6] Ja też coraz bardziej się boje i denerwuje tym wszystkim... poważnie☹️ To chyba już ten czas ... Ty przynajmniej wiesz czego się spodziewać np podczas porodu, a dla mnie to wszystko nowe jest i mam już coraz większego cykora [emoji14]

@kamilaasami to jednak coś zrobiłaś [emoji5]

@tysia123 ja jutro mam usg i zobaczymy czy te bóle, które mnie trzymają od wczorajszego dnia to coś poważnego i mają skutek w postaci rozwarcia czy też nie [emoji16] Boje się jutrzejszej wizyty nie wiedzieć czemu... może dlatego, że jutro GbS .
Jutro masz gbs? Ale pobrany czy juz wyniki?:) ja modle się zeby wytrzymav do 37tyg zeby dziecko nie było uważane za wczesniaka :\
Nie ma co sie stresować tym wszystkim to jest naprawde super przezycie:) niektóre wola rodzic pierwszy raz bo nie wiedzą co bedzia a juz te co maja kolejne wiedzą i jest ten strach przed porodem a nie przed niewiadoma:) więc kto co woli:) ja w 1 ciazy sie nie balam bo nie wiedzialam czego, bol jak bol czlowiek sobie wyobrażał ale rzeczywistość była inna:) ale teraz tez sie nie boje:)
Ja nie mogę doczekac sie:) ta adrenalina i wogole ze niedługo bedzie dzidzia :) super!!!

reklama
Jutro masz gbs? Ale pobrany czy juz wyniki?:) ja modle się zeby wytrzymav do 37tyg zeby dziecko nie było uważane za wczesniaka :\
Nie ma co sie stresować tym wszystkim to jest naprawde super przezycie[emoji4] niektóre wola rodzic pierwszy raz bo nie wiedzą co bedzia a juz te co maja kolejne wiedzą i jest ten strach przed porodem a nie przed niewiadoma[emoji4] więc kto co woli[emoji4] ja w 1 ciazy sie nie balam bo nie wiedzialam czego, bol jak bol czlowiek sobie wyobrażał ale rzeczywistość była inna[emoji4] ale teraz tez sie nie boje[emoji4]
Ja nie mogę doczekac sie[emoji4] ta adrenalina i wogole ze niedługo bedzie dzidzia [emoji4] super!!!

Ja też nie mogę się doczekać - serio [emoji4] Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie jak ja mam ją wypchnąć[emoji3]I jak przebrać takie maleństwo ... jak nakarmić ... milion pytań bez odpowiedzi .
Tym bardziej, że kurczę coraz to bardziej mnie coś tam boli i ten moment jest już bardziej namacalny niż jeszcze był 2 miesiące temu [emoji14]

Jutro pobranie dopiero. [emoji57]

Ja też nie mogę się doczekać - serio [emoji4] Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie jak ja mam ją wypchnąć[emoji3]I jak przebrać takie maleństwo ... jak nakarmić ... milion pytań bez odpowiedzi .
Tym bardziej, że kurczę coraz to bardziej mnie coś tam boli i ten moment jest już bardziej namacalny niż jeszcze był 2 miesiące temu [emoji14]

Jutro pobranie dopiero. [emoji57]
Instynkt Ci sie wlaczy :) ja sama się zastanawiam jak to przebrać i ubrać mimo ze mam dziecko ale się zapomnialo.. :) my kobiety jesteśmy super.stworzone :) tez kiedys myslalam jak to urodzic dzidzie przez taka mała szparke taka glowke hehe:) do mnie dopiero dotarlo ile to jest 10cm rozwarcia jak zobaczylam blizne po cc do jakiego stopnia to sie tam wszystko otwiera hehe:) mega:).mojemu jak pokazalam Blizne sam byl w szoku ze takie rozwarcie jak do cc jest na dole:)

@Katerina1985 informuj na bierząco co się dzieje[emoji3] I tak masz raczej bliżej niż dalej [emoji4]

@nknatalia fajnego masz męża, że Ci próbuje humor poprawić [emoji6] Ja też coraz bardziej się boje i denerwuje tym wszystkim... poważnie[emoji852]️ To chyba już ten czas ... Ty przynajmniej wiesz czego się spodziewać np podczas porodu, a dla mnie to wszystko nowe jest i mam już coraz większego cykora [emoji14]

@kamilaasami to jednak coś zrobiłaś [emoji5]

@tysia123 ja jutro mam usg i zobaczymy czy te bóle, które mnie trzymają od wczorajszego dnia to coś poważnego i mają skutek w postaci rozwarcia czy też nie [emoji16] Boje się jutrzejszej wizyty nie wiedzieć czemu... może dlatego, że jutro GbS .
No właśnie ta świadomość chyba jest gorsza[emoji3]

reklama
Te wszystkie przepowiadacze są takie męczące i rozstrajające, życze sobie i Wam dziewczyny sprawnych i szybkich akcji bez wątpliwości czy to juz, czy to poród. Dawajcie cynk jak to u Was sie rozkreca, ja nie spie juz od 1,5godz stresa mam przed dzisiejszym ktg.

Do góry