Jetkaa
Fanka BB :)
Jutro masz gbs? Ale pobrany czy juz wyniki? ja modle się zeby wytrzymav do 37tyg zeby dziecko nie było uważane za wczesniaka :\@Katerina1985 informuj na bierząco co się dzieje[emoji3] I tak masz raczej bliżej niż dalej [emoji4]
@nknatalia fajnego masz męża, że Ci próbuje humor poprawić [emoji6] Ja też coraz bardziej się boje i denerwuje tym wszystkim... poważnie To chyba już ten czas ... Ty przynajmniej wiesz czego się spodziewać np podczas porodu, a dla mnie to wszystko nowe jest i mam już coraz większego cykora [emoji14]
@kamilaasami to jednak coś zrobiłaś [emoji5]
@tysia123 ja jutro mam usg i zobaczymy czy te bóle, które mnie trzymają od wczorajszego dnia to coś poważnego i mają skutek w postaci rozwarcia czy też nie [emoji16] Boje się jutrzejszej wizyty nie wiedzieć czemu... może dlatego, że jutro GbS .
Nie ma co sie stresować tym wszystkim to jest naprawde super przezycie niektóre wola rodzic pierwszy raz bo nie wiedzą co bedzia a juz te co maja kolejne wiedzą i jest ten strach przed porodem a nie przed niewiadoma więc kto co woli ja w 1 ciazy sie nie balam bo nie wiedzialam czego, bol jak bol czlowiek sobie wyobrażał ale rzeczywistość była inna ale teraz tez sie nie boje
Ja nie mogę doczekac sie ta adrenalina i wogole ze niedługo bedzie dzidzia super!!!