reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Katerina1985 informuj na bierząco co się dzieje[emoji3] I tak masz raczej bliżej niż dalej [emoji4]

@nknatalia fajnego masz męża, że Ci próbuje humor poprawić [emoji6] Ja też coraz bardziej się boje i denerwuje tym wszystkim... poważnie☹️ To chyba już ten czas ... Ty przynajmniej wiesz czego się spodziewać np podczas porodu, a dla mnie to wszystko nowe jest i mam już coraz większego cykora [emoji14]

@kamilaasami to jednak coś zrobiłaś [emoji5]

@tysia123 ja jutro mam usg i zobaczymy czy te bóle, które mnie trzymają od wczorajszego dnia to coś poważnego i mają skutek w postaci rozwarcia czy też nie [emoji16] Boje się jutrzejszej wizyty nie wiedzieć czemu... może dlatego, że jutro GbS .
Jutro masz gbs? Ale pobrany czy juz wyniki?:) ja modle się zeby wytrzymav do 37tyg zeby dziecko nie było uważane za wczesniaka :\
Nie ma co sie stresować tym wszystkim to jest naprawde super przezycie:) niektóre wola rodzic pierwszy raz bo nie wiedzą co bedzia a juz te co maja kolejne wiedzą i jest ten strach przed porodem a nie przed niewiadoma:) więc kto co woli:) ja w 1 ciazy sie nie balam bo nie wiedzialam czego, bol jak bol czlowiek sobie wyobrażał ale rzeczywistość była inna:) ale teraz tez sie nie boje:)
Ja nie mogę doczekac sie:) ta adrenalina i wogole ze niedługo bedzie dzidzia :) super!!!

reklama
Jutro masz gbs? Ale pobrany czy juz wyniki?:) ja modle się zeby wytrzymav do 37tyg zeby dziecko nie było uważane za wczesniaka :\
Nie ma co sie stresować tym wszystkim to jest naprawde super przezycie[emoji4] niektóre wola rodzic pierwszy raz bo nie wiedzą co bedzia a juz te co maja kolejne wiedzą i jest ten strach przed porodem a nie przed niewiadoma[emoji4] więc kto co woli[emoji4] ja w 1 ciazy sie nie balam bo nie wiedzialam czego, bol jak bol czlowiek sobie wyobrażał ale rzeczywistość była inna[emoji4] ale teraz tez sie nie boje[emoji4]
Ja nie mogę doczekac sie[emoji4] ta adrenalina i wogole ze niedługo bedzie dzidzia [emoji4] super!!!

Ja też nie mogę się doczekać - serio [emoji4] Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie jak ja mam ją wypchnąć[emoji3]I jak przebrać takie maleństwo ... jak nakarmić ... milion pytań bez odpowiedzi .
Tym bardziej, że kurczę coraz to bardziej mnie coś tam boli i ten moment jest już bardziej namacalny niż jeszcze był 2 miesiące temu [emoji14]

Jutro pobranie dopiero. [emoji57]

Ja też nie mogę się doczekać - serio [emoji4] Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie jak ja mam ją wypchnąć[emoji3]I jak przebrać takie maleństwo ... jak nakarmić ... milion pytań bez odpowiedzi .
Tym bardziej, że kurczę coraz to bardziej mnie coś tam boli i ten moment jest już bardziej namacalny niż jeszcze był 2 miesiące temu [emoji14]

Jutro pobranie dopiero. [emoji57]
Instynkt Ci sie wlaczy :) ja sama się zastanawiam jak to przebrać i ubrać mimo ze mam dziecko ale się zapomnialo.. :) my kobiety jesteśmy super.stworzone :) tez kiedys myslalam jak to urodzic dzidzie przez taka mała szparke taka glowke hehe:) do mnie dopiero dotarlo ile to jest 10cm rozwarcia jak zobaczylam blizne po cc do jakiego stopnia to sie tam wszystko otwiera hehe:) mega:).mojemu jak pokazalam Blizne sam byl w szoku ze takie rozwarcie jak do cc jest na dole:)

@Katerina1985 informuj na bierząco co się dzieje[emoji3] I tak masz raczej bliżej niż dalej [emoji4]

@nknatalia fajnego masz męża, że Ci próbuje humor poprawić [emoji6] Ja też coraz bardziej się boje i denerwuje tym wszystkim... poważnie[emoji852]️ To chyba już ten czas ... Ty przynajmniej wiesz czego się spodziewać np podczas porodu, a dla mnie to wszystko nowe jest i mam już coraz większego cykora [emoji14]

@kamilaasami to jednak coś zrobiłaś [emoji5]

@tysia123 ja jutro mam usg i zobaczymy czy te bóle, które mnie trzymają od wczorajszego dnia to coś poważnego i mają skutek w postaci rozwarcia czy też nie [emoji16] Boje się jutrzejszej wizyty nie wiedzieć czemu... może dlatego, że jutro GbS .
No właśnie ta świadomość chyba jest gorsza[emoji3]

reklama
Te wszystkie przepowiadacze są takie męczące i rozstrajające, życze sobie i Wam dziewczyny sprawnych i szybkich akcji bez wątpliwości czy to juz, czy to poród. Dawajcie cynk jak to u Was sie rozkreca, ja nie spie juz od 1,5godz stresa mam przed dzisiejszym ktg.

Do góry