MB91
Fanka BB :)
Najlepiej rodzi się pierwszy raz tyle optymizmu jest w człowieku
Każda kobieta, która jest już mamą mi to mówi [emoji23] Jest aż tak źle? [emoji848][emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej rodzi się pierwszy raz tyle optymizmu jest w człowieku
Malutka ale to pewno taka jej uroda tak jak i mojej ja tez ciekawa ile moja mala ważymax 3kg bedzie moec do porodu gin mi mowil 2.5/3kg..super ze nadrabia powoli, i ze powolutku mozesz wstawac gratuluje udanej wizyty
My mamy zielone światło ale co z tego jak mi się nie chce a moj sie boi hehe przez te 8miesicy moze pare razy cos bylo i tyle raz na miesiąc:\ moj sobie ubzdural zaszkodzi malej ..a w 1 ciazy nie bal sie tak jak teraz. Ehh.. Ale dobrze ze juz niedlugo i wszystko wroci do normy
To ale mnie pocieszyłaś, też mała bóle krzyżowe ponad dobę przed porodem i nie miałam znieczulenia tylko kroplówką podawane leki przeciwbólowe które nic nie dały. U nas też ciężko o znieczulenie nie dają tak na zawołanie ale miałam nadzieję że działają na bóle krzyżowe i chciałam o tym rozmawiać z gin.Mi na znieczuleniu też nie zależy. Przeżyłam sn bez znieczulenia za to z bólami z krzyża. A na to znieczulenie nie działa.... Wszystko jest do przeżycia.
Jeszcze dwa tyg i pakuje torbę bo już będę mogła rodzić.
Świetna wiadomość jeju jak ja Ci zazdroszczę, że już będziesz miała maluszka przy sobie [emoji7][emoji7][emoji4]hej dziewczyny
Dzisiaj mialam wizyte i w piatek wstawiam sie na cesarke juz bede miec maluszka
Dzisiaj mialam ostatnie przygotowania dla mnie i maluszka. Fajnie ze u was tez w porzadku po cc napewno sie odezwe