reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Zazdroszczę, u mnie nic się nie zapowiada, nawet przepowiadające mi ustały, a już zaczęłam 38 TC. Chyba będę jak słoń 2 lata w ciąży, a marzę żeby się rozpakować. A im dłużej to trwa tym mam większe obawy zwłaszcza jak wczoraj naczytałam się o proznociagu i kleszczach. Nie chciałabym by były one używane w moim przypadku.
Najlepszy sposob na rozpakowanie to sypialnia i mąż☺

Hehe a ja mieszkam na 4pietrze bez windy I codziennie potrafie kilka razy zejsc i wejsc. Moze sprawnie przez to urodze [emoji14]

A ja mam cały czas zakaz seksu [emoji29] ale fakt - też słyszałam, że to skuteczna metoda. Ginekolog nawet nam to dzisiaj tłumaczył, że macica może podjąć czynności skurczowe po stosunku. A sperma ma jakieś tam substancje i coś tam.

Ale są i dobre wieści :

Młoda trochę nadgoniła i już z 7 dni do tylu, zostało 5 jej tylko do nadrobienia [emoji3]
Waży 2120 g / 44 cm i ogólnie mogę powoli wstawać [emoji4] Oczywiście nie możemy się jeszcze przemęczać bo 2 tygodnie zostały do bezpiecznego terminu, ale i tak odżyłam [emoji16] mega się cieszę [emoji847]

A ja mam cały czas zakaz seksu [emoji29] ale fakt - też słyszałam, że to skuteczna metoda. Ginekolog nawet nam to dzisiaj tłumaczył, że macica może podjąć czynności skurczowe po stosunku. A sperma ma jakieś tam substancje i coś tam.

Ale są i dobre wieści :

Młoda trochę nadgoniła i już z 7 dni do tylu, zostało 5 jej tylko do nadrobienia [emoji3]
Waży 2120 g / 44 cm i ogólnie mogę powoli wstawać [emoji4] Oczywiście nie możemy się jeszcze przemęczać bo 2 tygodnie zostały do bezpiecznego terminu, ale i tak odżyłam [emoji16] mega się cieszę [emoji847]
Malutka :) ale to pewno taka jej uroda tak jak i mojej :) ja tez ciekawa ile moja mala waży:)max 3kg bedzie moec do porodu gin mi mowil 2.5/3kg..super ze nadrabia powoli, i ze powolutku mozesz wstawac:) gratuluje udanej wizyty:)
My mamy zielone światło ale co z tego jak mi się nie chce a moj sie boi hehe:) przez te 8miesicy moze pare razy cos bylo i tyle raz na miesiąc:\ moj sobie ubzdural zaszkodzi malej ..a w 1 ciazy nie bal sie tak jak teraz. Ehh.. Ale dobrze ze juz niedlugo i wszystko wroci do normy:)

reklama
Do góry