reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry.

@tysia123 u nas też pochmurnie jest. I podobno zimno. Ja się spodziewam bóli krzyżowych bo już od dawna mnie boli i im dzidzia większa, tym bóle większe. Zresztą mam łożysko na przedniej ścianie.

@Zeni-maj tak, takie bole mogą występować. Mnie kłuje nawet jak leżę.

@Brzuszkowa to spora dziewczynka [emoji3] Miejmy nadzieje, że te badanie nie wpłynie jakoś negatywnie na Was, bo różnie to może być.

@Blondynka1988 gratuluje 37 tygodnia [emoji847]

@szczesliwa66 super że będziesz mieć dzidziusia już w piątek !! [emoji3]

My dzisiaj jedziemy po łóżeczko i inne brakujące rzeczy[emoji3]

reklama
@kjsko od 4 lat mam niedoczynność tarczycy. W ciąży trzeba kontrolować poziom TSH i fT4. Na szczęście nie skacze, nie zmienia się i leki mam w tej samej dawce przez całą ciążę :)
Do tego mam USG tarczycy robione na każdej wizycie.

Dzień dobry

U nas dziś chłodno i tak jakby na deszcz się zanosiło. Ciężka noc za mną najpierw usnęłam z luteiną w ustach zerwałam się około północy zgasiłam tv i połozyłam sie spać ale tak mnie mdliło że wylądowałam z biegunką w wc i tak pół nocy teraz się zastanawiam czy to zbliżający się poród czy źle wpływa na mnie antybiotyk bo to drugi dzień się tak czuje.
@MB91 to super wieści u ciebie, a dzidzia taka malutka będzie:) U nas ze zbliżeniami tak samo byśmy chcieli a tu nie można:( i tak od połowy stycznia...
@szczesliwa66 super, trzymam za was kciuki:)
@Zeni- maj też mam czasem takie klucie i trochę się martwię bo mam bardzo krótką szyjkę a u mnie od jutra 34tc.

Ja pierwszą córkę rodziłam bez znieczulenia i jakoś dałam radę ale u mnie to chyba i tak było za późno na znieczulenie bo miałam 7cm rozwarcia a wogóle to nie wiem czy dają znieczulenie chyba tylko do południa jak jest anestezjolog. Teraz nastawiam się że też będe rodzić bez znieczulenia takie niestety uroki małych szpitali.

reklama
Do góry