reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny kupowałyście jakiś zestaw do pielęgnacji malucha, np.cos takiego?
896f712663e73c840a52db4b5db3c48a.jpg

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Minka gratulacje kochana. Nigdzie nie uciekaj od nas.

Dziewczyny, nie mylcie leukocyto we krwi z leukocytach w moczu. Obecność leukocytów w moczu to infekcja. Albo wynik niedokładnego umycia przed pobraniem do badania.

Ręcznik krolikowy super. Będę jutro w okolicy to zajrzę do Pepco bo muszę właśnie jeszcze ręcznik dokupić.

No on taki dla mnie kocykowaty a koców mam dużo [emoji14] wolę ręczniczki takie tradycyjne ... Też w Pepco kupilam ale inny materiał :)

Nan ja zestawu nie kupowałam bo część mam po synku kupiłam osobno parę zeczy żeby malutka miała swoje np szczotkę czy nożyczki do paznokci

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)
Minka88 gratulacje :) w nocy się obudziłam kilka razy i sprawdzałam czy to już :p zdrówka dla was :) synek jak na ten tydzień malusi :)
Ja swojego Natana na liście nie widze ale to dobrze :)
Od wczoraj mnie okropnie brzuch wieczorami boli ale to dlatego ze dużo spaceruje. Dzisiaj to w sklepie pod wieczór myślałam ze urodzę , maluszek tak napierał główka ze szok.
Ale oby wytrzymać dwa tygodnie i można rodzic :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No on taki dla mnie kocykowaty a koców mam dużo [emoji14] wolę ręczniczki takie tradycyjne ... Też w Pepco kupilam ale inny materiał :)

Nan ja zestawu nie kupowałam bo część mam po synku kupiłam osobno parę zeczy żeby malutka miała swoje np szczotkę czy nożyczki do paznokci

Ja też kupiłam z pepco kiedyś takie tradycyjne z kapturem, ale w ogóle teraz fajne ciuszki dla Maluszków przywiezli. Najchętniej to bym kupowała i kupowała[emoji23][emoji12]ale nie ma co szaleć, bo szybko wyrastają dzidzie [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agunia a się powstrzymuje jak mogę, a że nie mogę to już inna sprawa [emoji14] hihi, żartuje, ciuszkow nie kupuje ... Ale za to już dziś przyszedł fotelik samochodowy [emoji14] mój mąż w szoku bo nawet zapomniałam mu wspomnieć że już wybrałam [emoji14]

Do góry