reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny. Jutro wizyta i pomiary jak zwykle się stresuje i jak widać spać nie mogę. Idę coś do jedzenia zrobić bo jestem strasznie głodna.
Nie od niosę się do Waszych wpisów bo czytałam wcześniej i nie pamiętam co kto.
Dzisiaj mam/ miałam lekkie załamanie formy. Czuję się gruba i bezużyteczna a na dodatek powolna i niezdolna do funkcjonowania istota. Dobrej nocy.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Gosika88 i @mono gratuluje wizyt, dobrze ze wszystko ok u Was maluszki spokojnie czekają na termin porodu, szyjka sie nie skraca, skurczy brak?

U mnie szyjka trzyma dobrze, brzuszek czasami mi twardnieje jak np stoję długo czy coś robię, ale jak odpoczywam to wraca do normy [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, ja dopiero wstałam. W nocy to mozna pomarzyć tylko o wyspaniu, non stop wsatawanie do wc, brzuch przeszkadza, Laura sie wierci jakby, zaraz chciala wyjść[emoji23]przed południem jade na zakupy z siostrą, ale musze wziasc cos słodkiego w torebke żeby nie było takiej sytuacji jak ostatnio że mi słabo się zrobiło[emoji21]u nas dzisiaj słoneczko fajnie świeci[emoji295]️[emoji295]️
Fajnie, że u Was wszystko w porządku. Ja uciekam pić kawkę. Miłego popołudnia[emoji7][emoji8]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczyny. My też wstaliśmy właśnie i idę się szykować bo o 10:40 wizyta. Zobaczymy co tam się dzieje.

Dostałam już wiadomości, że moje paczki dzisiaj będą [emoji3] Zobaczymy jakie są ciuszki z 5/10/15 jakościowo [emoji846]

Gratuluje wszystkich udanych wizyt[emoji16] Dobrze, że wszystkie jeszcze trzymamy w dwupakach [emoji1433][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a ja od rana mam to uczulenie:\ znika zaraz sie pojawia.. Swedzi, blaknie po czym zmienia miejsce:\ ale mam tylko na rekach
Nie bedac lekarzem ciezko stwierdzic, skad takie zaczerwienienia. Ale ja miewalam podczas ciazy czasem miejscowe takie wlasnie slady, nic z nimi nie robilam i znikaly. Ale dbam ogólnie o nawilżenie skory na calym ciele bo przez cala ciaze byla bardzo podatna np na srodki czystosci itp. Wiec obserwuj, gdyby narastalo albo bylo nie do zniesienia to do lekarza chyba?

Dzień dobry.
My z dziewczynami już pieczemy babkę i małe babeczki do koszyczka. Jeszcze zaraz naszykuje mięso na pasztet to g wróci z pracy to mi przenieśli. Ja jeszcze jadę na ostatnie zakupy. Wiecie że jutro sklepy krócej otwarte?

Mnie męczy twardnienie brzucha chociaż oszczędzam się jak mogę. Naprawdę robię absolutne minimum. Święta to chyba całkiem będę leżeć i pachnieć tylko ;)

Wy też czujecie dzieci już bardzo nisko?

Hej dziewczyny, ja dopiero wstałam. W nocy to mozna pomarzyć tylko o wyspaniu, non stop wsatawanie do wc, brzuch przeszkadza, Laura sie wierci jakby, zaraz chciala wyjść[emoji23]przed południem jade na zakupy z siostrą, ale musze wziasc cos słodkiego w torebke żeby nie było takiej sytuacji jak ostatnio że mi słabo się zrobiło[emoji21]u nas dzisiaj słoneczko fajnie świeci[emoji295]️[emoji295]️
Fajnie, że u Was wszystko w porządku. Ja uciekam pić kawkę. Miłego popołudnia[emoji7][emoji8]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja ostatnio w ogole nie mam apetytu, ostatnio to chyba zle powiedziane, bo przez cala ciaze wmuszam w siebie na sile jakiekolwiek jedzenie i baaardzo rzadko mam na cos ochotę. Ale odkrylam, ze smakuje mi rano takie szybkie kawowe smoothie z banana, jogurtu mleka i kawy, daje energie i przynajmniej jestem w stanie przelknac :))) także polecam :)

reklama
Dzień dobry.
My z dziewczynami już pieczemy babkę i małe babeczki do koszyczka. Jeszcze zaraz naszykuje mięso na pasztet to g wróci z pracy to mi przenieśli. Ja jeszcze jadę na ostatnie zakupy. Wiecie że jutro sklepy krócej otwarte?

Mnie męczy twardnienie brzucha chociaż oszczędzam się jak mogę. Naprawdę robię absolutne minimum. Święta to chyba całkiem będę leżeć i pachnieć tylko ;)

Wy też czujecie dzieci już bardzo nisko?
Babke, fajnie :))) my sie ograniczamy do kupnej w tym roku hehe :)))

Do góry