reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny po gbs mocno plamilyscie? Mnie lekarz ostrzegł, że będzie plamienie ale myślałam, że będzie mniejsze

w57vdqk38htkkpep.png
Hmm ja jak pamietam nie mialam zadnego plamienia,ani bolu przy pobraniu nic. Zobaczymy jak teraz bedzie

reklama
W poprzednich ciążach nigdy nie plamilam po badaniach. Zadzwoń do lekarza jak masz wątpliwości.

Jadę na 17 na ktg dzisiaj.

@Gosika88 wymaz robi się z przedsionka pochwy i odbytu, nie bardzo ma co tam plamić. Ja miałam trzy razy i nigdy nie było to bolesne ani nie plamiłam. Przynajmniej tak robią u nas.

@MB91 trzymam za Was kciuki, a już myślałam, że macie spokój. Z tym ganianiem męża Tysia ma rację, jeśli maluszek urodzi się przed czasem, nie dostaniesz go do domu od razu. Nie masz też ciuchów ani pieluch dla wcześniaków i na razie nic z tego co kupicie się nie przyda.

U mnie w czasie spoczynku dziecko miało tętno 130-140 a przy aktywności 150-180 i nie było uznane za nieprawidłowe.

Może lekarz za mocno coś tam pogrzebał skoro sam uprzedzał że może być plamienie.

Zresztą ja zauważyłam że to co dla lekarza jest plamieniem to dla mnie już porządnie leciało i plamieniem bym tego nie nazwała....

reklama
Ja miałam szczoteczką pobierane i nie plamiłam nic po pobraniu. Ale to wiadomo - na każdą działa inaczej.
Jestem na KTG znów / tętno małej już w normie, ale z kolei mocno spina mi się brzuch.
Ehhh już tracę nadzieje, że mnie wyregulują.

Uważajcie kobietki na siebie !!

@tysia123 daj znać jak po KTG :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry