reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

0 kupujecie ? A one nie są dla wcześniaków ? Mój synek od razu w 2ki wskoczył, dlatego 1nek mam małą paczuszke tylko na wszelki wypadek gdyby córcia się mniejsza okazala

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam 1 tylko jedną paczkę, bo ostatnio chyba zuzylismy 2 paczki, potem za raz 2. No ale Amelka wazyla 3960g ak się urodziła... Od samego początku miałam z dady i u nas akurat bardzo się sprawdziły, bo były bardzo chłonne - Amelka piła z 2 litry wody na dzień i tak z 8 pamperow nam szło na dzień...

reklama
Ale jest mi przykro:\ masakra moj D codziennie pracuje do 22/23 widzimy sie tylko na obiedzie jak przyjeżdża ..no i w nocy i kurczę chciala bym zeby spedzil ze mna niedziele to zawsze cos:\ wczoraj zrobiłam zakupy na pizze to pojechal patrzec jak jezdza na motorach na sciance nosz kurde :\\

No mój mąż to akurat jest w domu i bawi/zajmuje się Amelka. Przykrecil mi w końcu półki, które leżały w salonie 2 tygodnie, naprawił Amelce hustawke. Ale jak go już prosiłam o inne rzeczy: wyczyścić dużą zamrażarke, bo chcemy ją sprzedać, bo jest nam już niepotrzebna, wyczyścić psu kojec, znieść rzeczy z góry, to jakby chyba zapomniał/ a jak widziałam jak mi pomaga, to go przegnalam, bo zamiadt posprzątać, to jeszcze wiekszy zagardiasz mi zrobił, że wolę sobie to sama zrobić. Ach... myślałam, że bardziej mogę na niego liczyć. Chociaż Amelka powiedziała, że oni zrobią naleśniki, a ja sobie będę mogła odpoczywać. Tylko, że potem nie chcę widzieć tej kuchni... Idę do moich kwiatków, bo go prosiłam, zeby mi pomógł, a on na.bajce z Amelka, bo potem to zrobi, acja potem nawet się nie zwloke z sofy. Jak nie porobie do południa to potem mam pozamiatane. Tak wygląda moje odprężanie i odpoczywanie. Mam nadzieję, że chociaż u was jest bardziej relaksacyjnie ;)

U nas wszystko robie ja, malym zajmuje sie ja, wyprawka zakupami ja. Przygotowaniem do narodzin malej ja, obiadkami śniadaniami ja:\ on nawet czasu auta nie ma mi zrobic.. Ehh moja wina bo nie wymagalam nic od niego.. Wolalam zrobic wszystko sama...a teraz mam

A ja rano jakaś niemarawa wstałam. Potem lekko mnie mdliło (może z głodu, bo przekąsiłam coś i przeszło - czasem tak mam). I spałam. Chyba pomaszeruję do pepco, bo mam pod nosem, a chcę niewielkie plastikowe zamykane pudełko na grzechotki, które dostałam od bratowej.

Hm... Zastanawiam się, czy przeprać w rękach te małe pluszowe maskotki od karuzeli, czy tylko sam plastik przetrzeć wilgotną ściereczką, bo w sumie będą tylko wisieć nad dzieckiem a nie będzie miało ich początkowo w rękach. Jak uważacie? Taką karuzelę mamy:Link do: Smily Play MUZYCZNA KARUZELA Z PROJEKTOREM

I jeszcze jedno pytanie: co sądzicie o zabawkach z Pepco?

A ja rano jakaś niemarawa wstałam. Potem lekko mnie mdliło (może z głodu, bo przekąsiłam coś i przeszło - czasem tak mam). I spałam. Chyba pomaszeruję do pepco, bo mam pod nosem, a chcę niewielkie plastikowe zamykane pudełko na grzechotki, które dostałam od bratowej.

Hm... Zastanawiam się, czy przeprać w rękach te małe pluszowe maskotki od karuzeli, czy tylko sam plastik przetrzeć wilgotną ściereczką, bo w sumie będą tylko wisieć nad dzieckiem a nie będzie miało ich początkowo w rękach. Jak uważacie? Taką karuzelę mamy:Link do: Smily Play MUZYCZNA KARUZELA Z PROJEKTOREM

I jeszcze jedno pytanie: co sądzicie o zabawkach z Pepco?
Dzisiaj chyba zamknięte

Ostatnie dwie niedziele sklepy były nieczynne. Dziś jest niedziela handlowa. Hm... zresztą zobaczę, bo wybrałam się do pierogarni po pierogi z owocami i lewdo szłam. Ciężki ten mój brzuchol już. A 3 dni temu jeszcze śmigałam :/

To Pepco blisko mnie jest otwarte do godz. 17 dziś (tak powiedział mi internet), także nie zdążę już. Pierogi biorę na wynos, bo mi strasznie gorąco w resteuracjach i robi mi się duszno. Zanin dojdę do domu i zjem to będzie ta 17 ;).

@Blondynka1988 - prałaś te pluszowe zabawki?

reklama
Do góry