reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
0 kupujecie ? A one nie są dla wcześniaków ? Mój synek od razu w 2ki wskoczył, dlatego 1nek mam małą paczuszke tylko na wszelki wypadek gdyby córcia się mniejsza okazala

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

0 kupujecie ? A one nie są dla wcześniaków ? Mój synek od razu w 2ki wskoczył, dlatego 1nek mam małą paczuszke tylko na wszelki wypadek gdyby córcia się mniejsza okazala

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Koleżanka doradziła mi żeby kupić nawet kilka sztuk jak jest możliwość bo nie podrażnia pępka zanim się zagoi na początku. Można też 1 tylko zagiac pod spód górę i już :) no zobaczymy jakie nasze maluszki się urodza :) jak będzie duża to kupię tylko 1

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Libero sa fajne jezeli chodzi o pempuszek bo sa specjalne i nie ma ich duzo i nie sa drugie. Zapomnialam o tych pampersach:) i sa ze specjalnym wycięciem na pempuszek:) 0rozmiar nie kupuje :)

Bepanthen na odparzenua ja zastępuje maścią witaminowa. Goi tak samo dobrze .natomiast na codzien mam babydream dwa rodzaje, linomag, Ziaja i Nivea. Zobaczymy co się sprawdzi. Pierwsza corka tolerowała tylko linomag i bepanthen a drugiej najbardziej pasuje babydream w takim szerokim odkrecanym opakowania waniu. Wcześniej było niebieskie a teraz białe z zielonym.

Miałam KTG i troszkę lepiej. Od razu mam zlecone jakieś leki dodatkowo, kroplówki i ogólnie powiem Wam, że troszkę się uspokoiło. Skurcze słabsze, ale za to kłuje w kroczu tak samo - jutro zobaczymy jak szyjka.

Sama Wam niedawno mówiłam, że mam czas z torbą etc. A stało się jak się stało. Dlatego to teraz mój D. ze swoją siostrą biegać będzie i skompletuje wszystko z list (tego czego ja nie zamówię przez internet).
Mam nadzieje, że damy radę i pośpiech z organizowaniem wszystkiego na przyjście Zuzi będzie nad wyrost.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@MB91 najważniejsze, że jest pod opieką :)
Trzymam za Was kciuki!

Ja mam gigantyczne obrzęki stóp (kostek nie widać, chodzę w męża laczkach) i dłoni- drętwieją mi palce aż bolą. Czasami nie mam czucia. :/

Ale jest mi przykro:\ masakra moj D codziennie pracuje do 22/23 widzimy sie tylko na obiedzie jak przyjeżdża ..no i w nocy i kurczę chciala bym zeby spedzil ze mna niedziele to zawsze cos:\ wczoraj zrobiłam zakupy na pizze to pojechal patrzec jak jezdza na motorach na sciance nosz kurde :\\

Ja stosuje dziecku krem przeciw odparzeniu z witaminami a na odparzenia stosowalam tormentiol ale go wycofali, więc teraz sudocrem wypróbuję :) jal cos to zawsze mozna zmienić na inny:)

reklama
Miałam KTG i troszkę lepiej. Od razu mam zlecone jakieś leki dodatkowo, kroplówki i ogólnie powiem Wam, że troszkę się uspokoiło. Skurcze słabsze, ale za to kłuje w kroczu tak samo - jutro zobaczymy jak szyjka.

Sama Wam niedawno mówiłam, że mam czas z torbą etc. A stało się jak się stało. Dlatego to teraz mój D. ze swoją siostrą biegać będzie i skompletuje wszystko z list (tego czego ja nie zamówię przez internet).
Mam nadzieje, że damy radę i pośpiech z organizowaniem wszystkiego na przyjście Zuzi będzie nad wyrost.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno dacie rade, Twoj D w takim razie przynajmniej dużo się nauczy i będzie wiedział co jest w torbie :)

Do góry