Brzuszkowa
Fanka BB :)
@kjsko mam podobnie. Ostatnio sporo przybieram, co mnie też martwi, bo również jak ty czuję się bardzo nieatrakcyjna - jak sumo. Często jestem głodna, mam anemie, więc by wszystko bylo ok, to jem. Lekarz zalecił jeść mięso. Ze względu na.cukrzycę ciążowa też muszę uważać co jem. Miałam zwiększyć porcje, bo wyniki były niskie. Zrobilam i to, wiec jak dodasz jeden do jednego to masz dwa. Ale z drugiej strony.czuję się słabsza, więc też się aż tak nie ruszam... Probuje się oszczędzać, bo jak słyszę co tu dziewczyny przeżywają, to wolę nie kusić losu. W pierwszej ciąży przybrałam prawie 30kg, na dzień dzisiejszy mam jakieś 9+. W lustrze tego aż tak nie widziałam, ale ostatnio zrobiono mi zdjęcie i jak się tam zobaczyłam, to myślałam, że się zapadne pod ziemię
Wiem, że będzie mi później zgubić wagę, ale najważniejsze, by oboje z dzieckiem byłyśmy zdrowe Takie też uroki ciąży...
Wiem, że będzie mi później zgubić wagę, ale najważniejsze, by oboje z dzieckiem byłyśmy zdrowe Takie też uroki ciąży...