reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@Brzuszkowa grill na tarasie stał a jedliśmy w domu :)
Mega smakowało :D
O jacie, ale mi smaka narobiłaś [emoji14]

w57vdqk38htkkpep.png

Sama bym zjadla mmm!!
A ja sie stresuje:\ mam mokro strasznie i nie wiem czy to mocz czy wody czy uplawy.. Kurcze.. Jutro pojade po test czy to wody czy co.
Tez macie strasznie mokro? Nie mowie ze mi cos sie leje po nogach Ale jednak zastanawiam sie..

Nie straszcie dziewczyny wodami!! Nie może nagle się tyle tu dziac! Wystarczy że kilka osób w szpitalu;) w tym ja..:p dalej się mecze :( każdego dnia mam nadzieję,że mnie wypisza. Tu tyle się dzieje ... naprawdę można się poczuć chorym:/
Odpoczywajcie .

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Jak czytałam gdzieś mają to być uplawy. Też mi coś jakby ubiegło i zaraz pobiegłam do wc, bo się wystraszyłam. Okazało się, że to upław (biały, gęsty). Mnie leci cały czas, ale są takie momenty. Ale dla pewności sprawdź, czy to nic poważnego :)

Od wczoraj się jakoś dziwnie czuję: rano miałam chyba skurcz lewego jajnika, teraz jakby mnie ciągło w podbrzuszu... Popołudniu jestem słaba, śpiąca. Wcześniej na nic nie mogłam narzekać, a teraz dopadly mnie częściowo wasze dolegliwości... Może dlatego, że już jestem w 31 tc. Jestem coraz większą i ciężej mi z "brzuszkiem". Musimy jak najszybciej pomalować sypialnię, bo powoli się martwię, że nie zdążymy ze wszystkim...
A jak wy się czujecie? Wszystko ok?

Wlasnie gdyby to byl bialy śluz to spoko to uplaw na 100%jak dla mnie ale od wczoraj mam mokro tak jak by mocz moze troszeczkę jest tam cos bialego i Nie wiem czy to infekcja czy co a gina mam w czwartek.. Kurcze im blizej tym bardziej się dopatruje oznak :\ nie wiem czy temu ze juz bym chciala czy ze sie boje. Jutro kupię test i będę spokojna... Moze poprostu mala naciska na pecherz do tego stopnia ze nie trzymam moczu..

reklama
Cześć dziewczyny! Ja się czuje psychicznie beznadziejnie, nie podobam się sobie, dupa mi rośnie i w ogóle mam ważenie że z dnia na dzień jest mnie coraz więcej, boje się ze ie zrzucę tych dodatkowych kg, nie wiem skąd one się biorą bo ograniczyłam słodycze w zasadzie pozwalam sobie na 2-3 w tyg na ciastko, nie jem na potęgę bo mam niesamowitą zgagę jak coś zjem.
A to są jakieś testy na wykrycie zakażenia? czy chodzi o zwykłe paseczki lakmusowe?

Do góry