reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
Caltha wstaw fotkę
Dziewczyny ja czuję to samo - odkąd jest dzidzia główka do dołu to mam dusznosci, klatka mnie uciska no i spać mogę tylko w takiej pozycji w jakiej księżniczka mi pozwoli [emoji14]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ja czuję to samo - odkąd jest dzidzia główka do dołu to mam dusznosci, klatka mnie uciska no i spać mogę tylko w takiej pozycji w jakiej księżniczka mi pozwoli [emoji14]
caltha
Z córką musiałam dużo rzeczy że sobą nosic, więc szukałam teraz czegoś pojemnego z fajną organizacją
Na plus: dużo przegródek, dostęp z zewnątrz do butelek (obszyte folią termoizolacyjną), kieszeń na chusteczki nawilżane z szybkim dostępem, spód obszyty "ceratą", w środku pasek z klamrą na telefon w etui lub smoczek, żeby nie szukać po torbie wersja plecak, pojemność
Mogli tylko dorobić extra rączkę na ramię i możliwość łatwiejszego odpięcia ramion plecaka
Na plus: dużo przegródek, dostęp z zewnątrz do butelek (obszyte folią termoizolacyjną), kieszeń na chusteczki nawilżane z szybkim dostępem, spód obszyty "ceratą", w środku pasek z klamrą na telefon w etui lub smoczek, żeby nie szukać po torbie wersja plecak, pojemność
Mogli tylko dorobić extra rączkę na ramię i możliwość łatwiejszego odpięcia ramion plecaka
Załączniki
kamilaasami
O ... Bardzo fajne rozwiązania ... Ile dałaś z przesyłką ?
caltha
Przesyłka 0zł jak to u chińczyka, a torba 108zl, tylko szła miesiącO ... Bardzo fajne rozwiązania ... Ile dałaś z przesyłką ?
caltha
Jeszcze nie. Ale dobrze, że mi przypomniałaś. Acard odstawiałam tydzień wcześniej.Caltha rozmawiałaś moze z ginem kiedy przed porodem odstawić zastrzyki?
![]()
caltha
Też mam już dość, a tu jeszcze tyle dniNo ja właśnie też muszę porozmawiać. Najchętniej to odstawilabym już bo mam ich po dziurki w nosie
![]()
reklama
Moja wlasnie nie lubi teraz jak leze na prawym boku, bo mnie kopie na maksa wtedy [emoji23] Jest tak ulozona, ze ma nozki skierowane w prawa strone a plecki po lewej. Ja odczulam jak zmienila pozycje, bo kiedys nie kopala mnie tak gleboko w srodku, nie wiem jak to opisac, ale czuje kopniaki na kregoslupie i zebrach, i niektore jej ruchy to takie smieszne smyranie. Do tego niewygodnie mi nawet jak siedze dlugo w jednej pozycji uff.
Co do torby to widzialam ja w wielu kolorach na amazonie i tez chce ja zamowic.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Co do torby to widzialam ja w wielu kolorach na amazonie i tez chce ja zamowic.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom