reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny, kto jeszcze spac nie moze? Ja przez meczacy mnie co noc kaszel, na szczescie po odstawieniu antybiotyku gardlo juz nie piecze i ‘lepszy’ ten kaszel juz. Pije wlasnie wode z miodem i cytryna i zajadam biszkoptami :-):-):-p
Ja bede kupowac takie lozeczko i ‘poduszke’ do niego
IMG_1191.jpg
IMG_1192.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_1191.jpg
    IMG_1191.jpg
    109,3 KB · Wyświetleń: 428
  • IMG_1192.jpg
    IMG_1192.jpg
    254,8 KB · Wyświetleń: 415
reklama
Ja od 2 w nocy męczyłam się z gorączka i moj M teraz do pracy wstawał ale nie poszedł żeby się mną zajmować i jechać do lekarza do Czech ... :/ nie mam siły na nic ale zasnąć tez nie mogę :/
na szczęście małemu nic nie jest bo wierci się strasznie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry

@caltha chciałabym żeby był błąd pomiaru ale kontrolę nad szyjka mam od 15.01 więc chyba nie, ale cieszę się właśnie ze lekarz tego nie olewa tylko reaguje.
@szczesliwa66 u mnie 27 tydzien.

Wczoraj też byłam w lidlu ale przed 10 straszne pustki były, ale udało mi się kupić prześcieradła spodenki dla małej i jeden biustonosz nawet fajny jest:) a w biedronce kupiłam wanienke.
Wczoraj siadlam do forum i normalnie usnelam z tel w reku ehh

Uciekam szykować sie do szpitala dam później znać co i jak.

Cześć dziewczyny [emoji6] ja juz na nogach. Zaraz idę szykować śniadanko i zaprowadzę syna do przedszkola.
@Brzuszkowa skąd jesteś dokładnie? [emoji6]
@maripo, ja kupiłam identyczny next2me. Juz stoi za szafa w kartonie [emoji16]
@Angela3aa, zdrówka !!
@paaulaa90, dobrze, że lekarz kontroluje. W szpitalu pewnie dobrze się Tobą zajmą [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja juz też wstałam az dziwne jak dla mnie tak czesnie wstac:) ja dzis jade do mamy, pozniej na male zakupy:) co do kolejek to niestety trzeba stac:\ nawet jak widza brzuszek nie reaguja zeby wpuscic czy coś bez kolejek:\

Mnie dwa razy zawołano w Rossmanie do kasy, raz kobietka w aptece przepuściła na sam początek. Z kolei w Lidlu i biedronce zero kultury. Nawet jak otwierają nowa kasę to lecą wszyscy pierwsi mimo, że widzą kobietę z brzuchem i to z reguły faceci.

3jgxskjosc311c31.png

W Biedronce to jeszcze nigdy z kultura sie nie spotkałam :) zawsze sie pchaja, brudno, dlugo i wogole... Nie patrza czy masz brzuch czy nie...

Mam zamiar wypic herbatkę ,i zaraz lecieć do sklepu kupić cos na sniadanko:) ale jak pomysle ze u nas -15° pelno sniego to az mi sie nie chce hehe:) a zanim auto odpale to szybciej na nogach zajde:)

reklama
Mnie się jeszcze nie zdarzyło ani razu by ktoś mnie przepuscil w kolejce. Ani w biedronce ani w Kauflandzie ani w Auchan ani w rossmanie, Castoramie. Nigdzie. Nawet u lekarza w kolejce nikt nie chciał,A nawet stary dziad się przede mną wepchal bo on miał numerek 2 A ja pewnie inny.. no masakra!! Dobrze że jeżdżę autem bo pewnie w autobusie byłoby dokładnej to samo.
Dziś zaczynam 32 tc. Dzidzia coraz grzecznuejsza w brzuszku, pozwoliła mi dziś pospac długo. Nawet w nocy nie wstałam do toalety co jest taki niespotykane od dawna.
Miłego dnia dziewczyny.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Do góry