reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Tez nie znam :) jestemy we dwie hehe:) w 15tyg mial byc chlopak a 20tyg gin stwierdzil ze ma maly sprzet ale raczej dziewczynka jest hehe
01.02 mam wizyte i juz powinnam wiedzieć:) ale czuje ze to chłopak :)
Ja dopiero 13.02 mam wizytę :-( takie promo teraz a ja nic nie mogę kupić bo uniseks mi się nie podoba- Szare, brązowe kolory.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój chciał drugiego syna, ale chyba już się oswoil z myślą że będzie dziewczynka. Ja jestem wniebowzieta, nareszcie poubieram sobie małą księżniczkę. Robię opaski, szyję spódniczki itp. w końcu będę miała komu szyć, nie tylko na sprzedaż czy rozdanie :-) :)

Tak masz w pełni rację, błagam !!!!!!!! dziewczyny zakodujcie bo moja bratowa (nie zalegalizowana) tak nie robiła, kładła małą tylko na jedną stronę, bo niby nikt jej nie powiedział i dziewczynka miała jedną stronę ciała zdeformowaną, teraz ma 4 lata i jest to mało widoczne jak ktoś nie wie ale my wiemy a jak była mniejsza to było bardzo widać i każdy pytał co jej jest. PRZESTRZEGAM!!!!!

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sama mialam zapadnieta potylice ze wzgledu na to ze jak bylam noworodkiem musialam zostav w szpitalu a mama wyszla do domu i mama mowi ze nie dalo sie jeździć ciagle do mnie a pielęgniarki mialy to w d****e i zostawily mnie nie przewracajac i to jeszcze na plecach..:\ i pod reka czuc jak tyl glowu mam plaski ..
I mama mnie nauczyla klasc dzidzie raz tak raz tak i tez bezpieniejsze to jest bo jak sie uleje to nic sie nie stanie a na pleckach dzidzia moze sie zachlysnac... :\

Jestem ciekawa czy będziesz miała chłopca czy jednak dziewczynkę :-)
Zalozylam sie z mama ze to chlopak o bombonierke hehe no normalnie dam sobie reke uciac hehe :) oby mnie to nie zmylilo bo dostalam baardzo duzo ciuszkow na chlopca hehe :)
Mój by chcial Lenke zeby parka byla ale cos czuje ze nie tym razem:) mama moja bedzie miala 4 wnuka bo siotra i szwagierka tez mają synka :) sama jestem ciekawa czy ta intuicja jest sluszna :)

U mnie dziś studniówka, s dopiero test robiłam.

Moja młoda najpierw leżała na plecach w takiej "macicy" a w domu na brzuchu spała, na mnie, nawet obok nie dało rady odłożyć. Chyba nadrabiała brak kontaktu ze szpitala. Do tej pory przylepa jest. Jak chora czy zły humor to dalej się kangurujemy :) ciekawe jak będzie z młodzieńcem.
Moja córka jest jak syn ;) w domu prawie same auta, samoloty, pociągi. Ulubione zabawki to te ruchowe. Nawet bajki bardziej "męskie". Ostatnio oglądała "wyścig" o zawodach F1 to strasznie przeżywała i o wszystko pytała. A na bal przebierańców chce być superbohaterem :) ja się śmieję, że z nią będzie łowił ryby, a Krzyś będzie mi paznokcie malował

Mi zostało 92 dni [emoji32]

3jgxskjosc311c31.png

Moja starsza miała być początkowo synem wg lekarza. Charakter ma typowo męski. Zabawki zresztą do niedawna też..... Lalki mam spakowane w pudło od zawsze bo poniewierały się po domu. Za to tylko mąż coś majsterkuje to jest pierwszą.....
U mnie dwie córki a teraz ma być syn. Mój mąż niby mówił że mu obojętne ale mega się ucieszył że syn w końcu. W sumie to jakbyśmy mieli dwóch synów to też bym chciała córkę więc mu się nie dziwię.

reklama
Do góry