reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny;)
Ja po glukozie jutro odbiore wyniki. U mnie chyba tez jest zapalenie bo leci mi taka wydzielina brunatna nic mnie nie boli ani nie piecze nie swedzi. Juz raz mialam zapalenie i teraz wyglada to tak samo dzwonilam do gina i mowil zeby przyjsc za dwa tygodnie ze jak nic innego sie nie dzieje to jest ok

reklama
Hej dziewczyny a ja przy ostatnim synku dostałam kocyk i poduszkę la millou i jestem zachwycona mój synek uwielbia swoją świnke chudzinke nie usnie bez niej, oczywiście w miedzy czasie dokupilam kilka rzczy i jestem mega zadowolona super się pierze cenowo wychodzi dość drogo ale się opłaca i teraz też zamierzam kupić komplet dla malutkiej :happy: polecam z czystego serca :-D

Sredec, spokojnie jeszcze dziecko się może obrocic. Do 36 TC ma czas. Potem zwykle już nie ma miejsca ale bywa że i przed samym porodem się maluch obróci.

Imię macie wybrane?
Jakby już został główka w dół jak teraz jest to super :) ale wiem że zawsze może się to zminic. Imię chyba Igor..

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Sredec, spokojnie jeszcze dziecko się może obrocic. Do 36 TC ma czas. Potem zwykle już nie ma miejsca ale bywa że i przed samym porodem się maluch obróci.
Popieram! Mój stalrszy obrócił się głową w dół dopiero w 37 tygodniu, więc i wtedy jest szansa :D Moja młoda na razie na 100% jest nogami w dół, bo kopie w stronę krocza, co jest średnio przyjemne, ale i tak cieszę się, bo kopiące dziecko = większy spokój mamy ;)

Witam Mamusie attachFull835582 Mam do sprzedania ciuszki po mojej corce która urodziła się w tamtym roku :) Ciuszki kupowane w Stanach głównie marki carter’s. Są w stanie idealnym bądź bardzo dobrym

zapraszam do miej grupy na Facebooku Mała Mi Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook

Załączniki

• upload_2018-1-16_16-30-26.png
    upload_2018-1-16_16-30-26.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 105
    124 bajtów · Wyświetleń: 91
    124 bajtów · Wyświetleń: 71
Hej dziewczyny a ja przy ostatnim synku dostałam kocyk i poduszkę la millou i jestem zachwycona mój synek uwielbia swoją świnke chudzinke nie usnie bez niej, oczywiście w miedzy czasie dokupilam kilka rzczy i jestem mega zadowolona super się pierze cenowo wychodzi dość drogo ale się opłaca i teraz też zamierzam kupić komplet dla malutkiej :happy: polecam z czystego serca :-D

O, ja mojej kupiłam od nich taki otulacz bambusowy i kurę do karmienia :)

dev131ps___.png

A co do ułożenia Maluszka to mi gin mówiła ze na razie to o niczym nie świadczy bo dziecko się i tak obraca teraz ciagle :) moja na razie ułożona miednicowo, no ale jeszcze spokojnie 2 miesiące ma czas na fikołki ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tez tak slyszalam ze dzidzius moze do rozwiazania obrocic sie to i nie raz.Moj to chyba nieraz robi roszady w brzuszku raz go po lewo czuje raz po prawo.Potrafil. ma wizycie uciec spod usg i ginka serduszka mu nie mogla porzadnie zbadac.Jq z moim jestem cztery lata raz jest dobrze a raz nie .A teraz przez hormony sie jeze jak nigdy.Ja mysle ze mam jeszcze czas na dokompletowanie bo juz wiekszosc mam.Zreszta w tej ciazy nie mam takiego bzika jak wczesniej.Jutro wizyta z glowy wiec noc z glowy pewnie .Juz sie nie moge doczekac.

Tak naprawdę jestem po drugim dziecku madrzejsza i wiem że dziecko dużo nie potrzebuje. Jeszcze tym bardziej jak się zamierza karmić piersią. Pampersy kilka ubranek, coś do kąpania, paracetamol w czopkach, maść majerankową i jakąś na odparzenia i miejsce do spania. Także nie mam stresu że na c jeszcze nie mam. Chyba że będzie dziewczynką to mam prawie wszystko.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej laski [emoji5]

Moja też obrócona pośladkowo cały czas, ale nie martwię się bo to wiadomo, że zdąży się obrócić jeszcze do maja :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry