reklama
Gosiaczek1202
Fanka BB :)
Ale maly szaleje uf wolalabym znac imie ale to maz ma wybrac .Mowi ze ma czas.Ja lubie wczesniej wszystko miec zrobione i przygotowane.Czekam na synusia ma przyjechac od babci .Jaka cisza bez niego i tak smutno.Bez tego birbanta jak to mowi dziadzius.
Katherine zs
Ja bym tak nie mogła zdać się na wybór imienia przez kogoś musi być zgoda obojgaAle maly szaleje uf wolalabym znac imie ale to maz ma wybrac .Mowi ze ma czas.Ja lubie wczesniej wszystko miec zrobione i przygotowane.Czekam na synusia ma przyjechac od babci .Jaka cisza bez niego i tak smutno.Bez tego birbanta jak to mowi dziadzius.
tysia123
My się nie zdecydowaliśmy. Raz koszty. Dwa zwykle krwi jest za mało. Trzy są teraz sposoby aby pobrać komórki macierzyste od dorosłej osoby , z kości biodrowej czy coś.... O ile przy pierwszym dziecku lekarz bardzo namawiał to już przy Kasi nie było tematu. Jak go zapytałam to powiedział żeby w necie poczytać i zdecydować.
Jetkaa
Ale koszty za to by oddac do banku publicznego? No ja chce sie wlasnie dowiedzieć od mojego gin mam nadzieje ze mi doradzi.. Ale to dopiero 4lutego..My się nie zdecydowaliśmy. Raz koszty. Dwa zwykle krwi jest za mało. Trzy są teraz sposoby aby pobrać komórki macierzyste od dorosłej osoby , z kości biodrowej czy coś.... O ile przy pierwszym dziecku lekarz bardzo namawiał to już przy Kasi nie było tematu. Jak go zapytałam to powiedział żeby w necie poczytać i zdecydować.
Bo ja chce komus oddac te krew a nie zostawic dla siebie jak narazie chce najwięcej się dowiedzieć i pomyslec jak będą duze koszty to zrezygnuje...
MB91
Kurczę ciekawy temat z tą krwią pępowinową. Sama się zaczęłam zastanawiać teraz nad takim rozwiązaniem, by pobrać.
Wszystkim chorym kobietkom życzę zdrówka, bo w poprzednim poście miałam to zrobić i zapomniałam.
Gratuluje również udanych wizyt [emoji16]
Kobietki w jaki sposób odczuwacie czkawkę dzidziusia? Bo nie wiem czy po prostu moja tak bodzie w jedno miejsce, czy ma czkawkę [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wszystkim chorym kobietkom życzę zdrówka, bo w poprzednim poście miałam to zrobić i zapomniałam.
Kobietki w jaki sposób odczuwacie czkawkę dzidziusia? Bo nie wiem czy po prostu moja tak bodzie w jedno miejsce, czy ma czkawkę [emoji23]
reklama
Jetkaa
Jak moj maly ma czkawke to czuje regularne uniesienie brzucha w jednym miejscu i tp trwa może 2minKurczę ciekawy temat z tą krwią pępowinową. Sama się zaczęłam zastanawiać teraz nad takim rozwiązaniem, by pobrać.
No wlasnie sama się zastanawiam mnie to nie szkodzi a komuś moze zycie uratować