reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A ja popołudnie spędzam tak :

1516202234-cd95b45ab607c30f-aaaaaa.jpeg

Panowie szaleją po eksperymentach, a ja chwile odpoczynku musiałam sobie zrobić bo Zuzia mi się w brzuszku buntowała [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Linka, niestety nie pomogę.

Mnie trzeci dzień męczy przeziębienie. Dziś moja mama dziewczynkami się zajmuje to chociaż pilezalam i mi lżej. Mam nadzieję że już jutro będzie ok.
Zdrówka dla wszystkich.

Ale maly szaleje uf wolalabym znac imie ale to maz ma wybrac .Mowi ze ma czas.Ja lubie wczesniej wszystko miec zrobione i przygotowane.Czekam na synusia ma przyjechac od babci .Jaka cisza bez niego i tak smutno.Bez tego birbanta jak to mowi dziadzius.

Ale maly szaleje uf wolalabym znac imie ale to maz ma wybrac .Mowi ze ma czas.Ja lubie wczesniej wszystko miec zrobione i przygotowane.Czekam na synusia ma przyjechac od babci .Jaka cisza bez niego i tak smutno.Bez tego birbanta jak to mowi dziadzius.
Ja bym tak nie mogła zdać się na wybór imienia przez kogoś :) musi być zgoda obojga :)

My się nie zdecydowaliśmy. Raz koszty. Dwa zwykle krwi jest za mało. Trzy są teraz sposoby aby pobrać komórki macierzyste od dorosłej osoby , z kości biodrowej czy coś.... O ile przy pierwszym dziecku lekarz bardzo namawiał to już przy Kasi nie było tematu. Jak go zapytałam to powiedział żeby w necie poczytać i zdecydować.

My się nie zdecydowaliśmy. Raz koszty. Dwa zwykle krwi jest za mało. Trzy są teraz sposoby aby pobrać komórki macierzyste od dorosłej osoby , z kości biodrowej czy coś.... O ile przy pierwszym dziecku lekarz bardzo namawiał to już przy Kasi nie było tematu. Jak go zapytałam to powiedział żeby w necie poczytać i zdecydować.
Ale koszty za to by oddac do banku publicznego? No ja chce sie wlasnie dowiedzieć od mojego gin mam nadzieje ze mi doradzi.. Ale to dopiero 4lutego..
Bo ja chce komus oddac te krew a nie zostawic dla siebie jak narazie chce najwięcej się dowiedzieć i pomyslec jak będą duze koszty to zrezygnuje...

Kurczę ciekawy temat z tą krwią pępowinową. Sama się zaczęłam zastanawiać teraz nad takim rozwiązaniem, by pobrać.

Wszystkim chorym kobietkom życzę zdrówka, bo w poprzednim poście miałam to zrobić i zapomniałam.

Gratuluje również udanych wizyt [emoji16]

Kobietki w jaki sposób odczuwacie czkawkę dzidziusia? Bo nie wiem czy po prostu moja tak bodzie w jedno miejsce, czy ma czkawkę [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kurczę ciekawy temat z tą krwią pępowinową. Sama się zaczęłam zastanawiać teraz nad takim rozwiązaniem, by pobrać.

Wszystkim chorym kobietkom życzę zdrówka, bo w poprzednim poście miałam to zrobić i zapomniałam.

Gratuluje również udanych wizyt [emoji16]

Kobietki w jaki sposób odczuwacie czkawkę dzidziusia? Bo nie wiem czy po prostu moja tak bodzie w jedno miejsce, czy ma czkawkę [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak moj maly ma czkawke to czuje regularne uniesienie brzucha w jednym miejscu :) i tp trwa może 2min :)

No wlasnie sama się zastanawiam mnie to nie szkodzi a komuś moze zycie uratować:)

Do góry