reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny a ile tych bakterii w moczu to wynik który powinien martwic ? bo ja mam wpisane w książeczke ale nic gin nie mówił na ten temat ...

Blondynka fajne to łóżeczko ... i cena tez fajna :) a to juz z materacem ?

reklama
Hej, Dziewczyny. Tak was podczytuję, ale nie mam weny na pisanie. W czwartek wizyta u gina. Na ostatnią robiłam pewno badań i wszystko było w porządku. Mam nadzieję, że nadal jest.

oar8csqvs6nvv45k.png

Blondynka1988 my mieliśmy kokos piankę grykę. Najpierw spała na kokosie potem obracało się materac. Potem wyszła afera z kokosem więc teraz nie wiem jaki kupimy.

My się ostatnio tak pokłóciliśmy, że rozwodu chciałam. W sumie to ja się nakręcałam, a mąż mnie uspokajał ;) Ale już mi przeszło :) W sierpniu była podobna sytuacja, to powiedział, że na bank w ciąży jestem. No i byłam ;) więc tłumaczę sobie, że to hormony :)

Znalazłam ofertę na face, babka ma w sumie kołderki, poduszki, ochraniacz i poszewki, uszyte przez nią za 80zł. Do tego można dokupić całą resztę. Grubo się nad tym zastanawiam.

Pościel kupiłam przy pierwszej córce i.... Bez sensu zakup jak dla mnie. Ochraniacz wykorzystałam. Prześcieradła też potrzebne. Ale poduszki i kołderki nie używałam wcale. Pod główkę tylko pieluszka jakby się ulalo itp a przykrywam kocykiem, a starszą e maju urodzona to tylko pieluszka albo bez nakrycia. A zimą obie pod kocykiem spały bo uwielbiają ssie do miękkiego przytulać. Mam też kołderkę taka z minky po jednej stronie ale córka też spać pod nią nie lubi. Za to wykorzystuje ja do zabawy.
Także z tą pościelą to kupcie na Robert jeden komplet, zobaczycie czy się przyda.

My 8 lat po ślubie w tym roku, ale nie narzekamy na nudę :)
Teraz dopiero synek dostarczy rozrywki :)

Nie kupuję na razie kołdry i poduszki, bo będzie spał na płasko a zamiast kołdry mam kocyk.
Zakupiłam dwa prześcieradła do łóżeczka i ochraniacz na szczebelki :)

reklama
Kocyki już dla małego kupiłam dwa. Jeszcze jakieś bawełniane będę chciała cieńsze. A w razie czego po dziewczynkach mam cały stos kocyków. Nawet nie wszystkie różowe.

Do góry