reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ale macie dziewczyny piękne duże brzuszki, tak bardzo zazdro!! U mnie nie za bardzo coś widać jeszcze przez te wody :/

Lekarze mówią, ze przed 26 tc nie można dolewać wód bo wywoła to przedwczesny poród. Jeszcze przed chwilą usłyszałam że nawet jak urodzę to córeczka na 90% będzie miała wady :/ i po co mi teraz ta informacja? :D
Mój mąż cały czas twierdzi że to silna mała dziewczynka i że sie nie da, najwyżej będzie miała pretensje co tak ciasno ;P

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj maly zauwazylam ze nie lubi jak leze na lewej stronie czuje jak na dole czyli rączkami sie odpycha hehe:) ale za to lubi jak leze na na pol siedząco:) ja nie wiem czemu zaczynam sie martwić czy dam sobie rade z w dzieci jakies takie dziwne dni mam :\ moze to minie . z jednej strony sie nie moge doczekać malego a z drugiej strasznie sie boje :\
Wy tex tak macie?

Ale macie dziewczyny piękne duże brzuszki, tak bardzo zazdro!! U mnie nie za bardzo coś widać jeszcze przez te wody :/

Lekarze mówią, ze przed 26 tc nie można dolewać wód bo wywoła to przedwczesny poród. Jeszcze przed chwilą usłyszałam że nawet jak urodzę to córeczka na 90% będzie miała wady :/ i po co mi teraz ta informacja? :D
Mój mąż cały czas twierdzi że to silna mała dziewczynka i że sie nie da, najwyżej będzie miała pretensje co tak ciasno ;P

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze. Jeśli chcesz napisz mi dokładnie na priv, co mówią lekarze, co i kiedy chcą robić, gdzie leżysz, który tc a ja spytam mam na dwóch grupach wcześniaczych- może ktoś coś podpowie

Chyba kazda mama sie boi :\ czy sobie da rade chyba dla tego ze nie wie czego mozna sie pozniej spotykac .. Mam nadzieje ze to minie.. :)

@Blondynka1988 dziękuje [emoji5]
@Nan90 i właśnie tak masz myśleć!
A jak w ogóle personel i obsługa na klinicznej? Ujdzie? Jeżeli czegoś potrzebujesz to daj znać - mogę podjechać [emoji4]

@Jetkaa ja też sie boje , ale @tysia123 zapewne ma racje - zaskoczy z automatu [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1515772360-ba19b9c6e8d50fe3-aaaaaa.jpeg

I uwaga : moje ulubione !!![emoji173]️

1515772384-f38de40dc65bd9dc-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@MB91 wszystkiego najlepszego. Super wieści z wizyty. Ja mam fotkę córki jak pokazuje środkowy palec hihi
@Jetkaa każda się boi, zwłaszcza że każde dziecko to niewiadoma, możesz mieć 5 i nic to nie zmienia, tyle że wiesz cokolwiek o pielęgnacji itp Ale fakt tryb mama załącza się od pierwszej chwili, gdy dziecko jest z Tobą- intuicja swoje robi. Mi wszelkie strachy i niepewność minęły, jak córkę w końcu po 8dniach dostałam do rąk. A tata mój, mimo 5swoich dzieci i tego że ze mną (jestem najstsrsza) bał się mniej niż moja mama, to wnuczki już się bał obsłużyć.

Ja też po wizycie. Krzyś ma 620g, kolejna wizyta za 2tyg i już tak do rozwiązania. I mam ogtt powtórzyć- blehhh

Załączniki

• IMG_20180112_172702.jpg
    IMG_20180112_172702.jpg
    75,3 KB · Wyświetleń: 90
  • IMG_20180112_172717.jpg
    IMG_20180112_172717.jpg
    89 KB · Wyświetleń: 94
Do góry