Blondynka1988
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tu masz, gdzie tego szukać na USG. Na czerwono masz to co dotyczy wagi. Jest podana waga z USG, potem ile g może być mniej lub więcej od tego co wyliczył, potem któremu to tc odpowiada (czy jest twój tc czy niższy, czy wyższy) a potem taka linia pozioma, środek na niej to środek normy dla Twojego tc, a kropką jest zaznaczone, gdzie jest Twój pomiar- czy mniejszy czy większy od średniej.
To zależy czy będziesz karmić ale z doświadczenia Ci mówię weź jakąś najgorszą na sam poród bo i tak będzie do przebrania i cała we krwi, potem się przebrałam z rozcięciem na piersi jak się umyłam ale i tak podnosiłam całą koszule bo mała nie mogła złapać sutka i się męczyłam i tak było mi wygodniej bo mam mały biust.Dziewczyny, koszula do porodu musi być rozpinana na biuście czy nie?