Blondynka1988
Fanka BB :)
Cześć!
o 15:20 wizyta
Dzisiaj równe 21tc <3
o 15:20 wizyta
Dzisiaj równe 21tc <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko co małe jest uroczeZ jednej strony chciałam psa, ale małego np yorka ale z drugiej wiedzialam, że zwierzak to obowiązek i koszty. Ta mała biała pchełka jest póki co w miarę grzeczna, może trochę nieśmiała i urocza. Tu trzeba bardzo mocno pomyśleć co dalej....
to ta pchełka z marchewka [emoji14]
Śliczna ta pchełkato ta pchełka z marchewka [emoji14]
Nie mam bladego pojęcia. Mój mówi, że 3 tygodnie lub 3 miesiące. Sam nie wie :/ na 3 tygodnie to jest raczej za duża. Ona nie jest strachliwa raczej ufna i wesoła. Podgryza nas dla zabawy tymi swoimi kiełkami. Dostała swiezaka marchewkę, żeby miała się na czym wyzywaćsliczny psiak a ile ma? bo nie wygląda na 8 tygodni, ale może dokładnie nie widać [pytam bo psiaki zabrane od mamy za wcześnie mega często mają kłopoty np z lękiem seperacyjnym albo są bardzo lękliwe]