reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja polowkowe dziewczyny mam 4 stycznia:) mam nadzieje ze do tej pory poczuje jakiekolwiek ruchy:\
Miłego dni dziewczyny:)

reklama
@klaslaw1987 biedny piesek :(
ja to jestem anty fanką wypuszczania psów czy kotów samych, bo niestety ich życie zwykle kończy się tragicznie :(

Kupiłam córeczce i mi wspólny prezent na Gwiazdkę :D
opowieści na dobranoc dla małych buntowniczek - będę czytać brzuszkowi ;)

dev131ps___.png

Mono uwielbiam takie prezenty :) co prawda w pierwszej ciazy nie czytałam brzuszkowi ale teraz czytam synkowi to i brzuszek słyszy ;)

Kciuki za wizyty

Nknatalia ja tydzień temu dzwonilam żeby się umówić na polowkowe a byłam w 16tc nie wiem jak jest u Was ale może tez już czas zakopać termin ? Mi wyznaczyli 2gi stycznia :D

Hej dziewczyny wlasnie przyszła do mnie paczka urodzinowo-swiateczna od męża [emoji16] Moge sie wam pochwalic? Baaardzo mi sie podoba! Zazwyczaj wole praktyczne prezenty typu cos do domu itp ale maz chciał mi dac cos co bedzie pamiątka, bo to byly moje pierwsze urodziny jako jego żona i pierwsze nasze wspólne święta jako małżeństwo będą [emoji4]
1513163638-7613bd459ad4d05c-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

@Malineczkaa94 piękna ! [emoji3]

@Gosika88 to nic tylko się cieszyć [emoji5]

Ja nudzę się dalej w szpitalu - i zmieniłam decyzje odnośnie porodu. Nie chce tutaj rodzić - muszę znaleźć inny szpital. Jestem już tutaj drugą dobę a lekarze nic nie robią - tylko przychodzą i się uśmiechają. Żenada. O wyniki trzeba się prosić dosłownie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry