reklama
@klaslaw1987 biedny piesek
ja to jestem anty fanką wypuszczania psów czy kotów samych, bo niestety ich życie zwykle kończy się tragicznie
Kupiłam córeczce i mi wspólny prezent na Gwiazdkę
opowieści na dobranoc dla małych buntowniczek - będę czytać brzuszkowi
ja to jestem anty fanką wypuszczania psów czy kotów samych, bo niestety ich życie zwykle kończy się tragicznie
Kupiłam córeczce i mi wspólny prezent na Gwiazdkę
opowieści na dobranoc dla małych buntowniczek - będę czytać brzuszkowi
kamilaasami
Fanka BB :)
Mono uwielbiam takie prezenty co prawda w pierwszej ciazy nie czytałam brzuszkowi ale teraz czytam synkowi to i brzuszek słyszy
Kciuki za wizyty
Nknatalia ja tydzień temu dzwonilam żeby się umówić na polowkowe a byłam w 16tc nie wiem jak jest u Was ale może tez już czas zakopać termin ? Mi wyznaczyli 2gi stycznia
Kciuki za wizyty
Nknatalia ja tydzień temu dzwonilam żeby się umówić na polowkowe a byłam w 16tc nie wiem jak jest u Was ale może tez już czas zakopać termin ? Mi wyznaczyli 2gi stycznia
Malineczkaa94
Aktywna w BB
Hej dziewczyny wlasnie przyszła do mnie paczka urodzinowo-swiateczna od męża [emoji16] Moge sie wam pochwalic? Baaardzo mi sie podoba! Zazwyczaj wole praktyczne prezenty typu cos do domu itp ale maz chciał mi dac cos co bedzie pamiątka, bo to byly moje pierwsze urodziny jako jego żona i pierwsze nasze wspólne święta jako małżeństwo będą [emoji4]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
MB91
Fanka BB :)
@Malineczkaa94 piękna ! [emoji3]
@Gosika88 to nic tylko się cieszyć [emoji5]
Ja nudzę się dalej w szpitalu - i zmieniłam decyzje odnośnie porodu. Nie chce tutaj rodzić - muszę znaleźć inny szpital. Jestem już tutaj drugą dobę a lekarze nic nie robią - tylko przychodzą i się uśmiechają. Żenada. O wyniki trzeba się prosić dosłownie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Gosika88 to nic tylko się cieszyć [emoji5]
Ja nudzę się dalej w szpitalu - i zmieniłam decyzje odnośnie porodu. Nie chce tutaj rodzić - muszę znaleźć inny szpital. Jestem już tutaj drugą dobę a lekarze nic nie robią - tylko przychodzą i się uśmiechają. Żenada. O wyniki trzeba się prosić dosłownie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja już po. Z młodym wszystko ok, dostałam płytkę z nagraniem 2d i chyba 4 d
Gratulacje [emoji6] pochwal się pózniej zdjęciami
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
reklama