reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny, leżąca-odpoczywająca się melduje [emoji5]
Macie moze doświadczenie z Apartem? Moj maz zamówił mi tam teraz zawieszkę na naszyjnik i kolczyki srebrne z cyrkoniami i Zastanawiam sie jak to tam z jakością jest? Strasznie drogie rzeczy to są, ale przelknelabym jakby byly dobre jakościowo [emoji4]
Z miłych rzeczy - udało mi sie kupic sliczne ręcznie robione bombki i jestem mega zadowolona [emoji16]
@Jetkaa mi na twardnienie brzucha pomógł po prostu magnez i odpoczynek. Dzidzi daje znac, ze masz mamo odpocząć [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tylko z aparatu nie ciemnieje biżuteria. Raz na jakiś czas można im za darmo na czyszczenie oddać.

reklama
Cześć Dziewczynki

U mnie hormony tak buzuja ze o byle pierdoly umiem się wsciec... w sobotę pojechalam do mamy, zastawilam, dzieci i męża... poszło jak zwykle o teściowa która z nami mieszka... ech, starsza pani, chora na raka która mi tak uprzyksza życie od 9 lat ze zamiast się cieszyć to przeplakuje swoje najlepsze lata... mój R bardzo mi pomaga, od zawsze sprząta, robi zakupy, zajmuje się dziećmi, kocha mnie jak nikt ale jak jego matka wkracza do akcji to staje z boku zamiast mnie chronić... po prostu dobija mnie to... wszystko wiem, wszystko rozumiem ze nama, ze jest miedzy jedna a druga ale ożenił się ze mną, ze mną chciał spędzić resztę życia, jeśli miało być inaczej to mógł zostac z matką... oczywiście przyjechał po mnie a ja ...wróciłam, jak zwykle...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, leżąca-odpoczywająca się melduje [emoji5]
Macie moze doświadczenie z Apartem? Moj maz zamówił mi tam teraz zawieszkę na naszyjnik i kolczyki srebrne z cyrkoniami i Zastanawiam sie jak to tam z jakością jest? Strasznie drogie rzeczy to są, ale przelknelabym jakby byly dobre jakościowo [emoji4]
Z miłych rzeczy - udało mi sie kupic sliczne ręcznie robione bombki i jestem mega zadowolona [emoji16]
@Jetkaa mi na twardnienie brzucha pomógł po prostu magnez i odpoczynek. Dzidzi daje znac, ze masz mamo odpocząć [emoji4]

Apart jest dobra firma naprawde mam bransoletke i jestem z niej mega zadowolona, nie jakis badziew który odrazu by sie urwal ... Jest mocna choc cienka :)

No wlasnie moj pojechal mi po magnez bo nie mam:\

Dlatego ani się nie odzywam, mało co pisze... była ta pieprzona kolęda ale wynikło tak a nie inaczej wiec przed samą kolęda wyszlam mówiąc ze nie będę się szczerzyc do księdza i udawać ze jest w porządku skoro tak nie jest.. nie będę uczestniczyć w całym tym cyrku, kiedy mamuśka wyłazi, nasluchuje, wypytuje i wlazi w dupe ... ech szkoda słów... merry kur...a christmas....

Oczywiście brzuch mnie boli, ciągnie strasznie do dołu wszystko, ani chodzić ani stać znowu nie umiem...

Cześć Dziewczynki

U mnie hormony tak buzuja ze o byle pierdoly umiem się wsciec... w sobotę pojechalam do mamy, zastawilam, dzieci i męża... poszło jak zwykle o teściowa która z nami mieszka... ech, starsza pani, chora na raka która mi tak uprzyksza życie od 9 lat ze zamiast się cieszyć to przeplakuje swoje najlepsze lata... mój R bardzo mi pomaga, od zawsze sprząta, robi zakupy, zajmuje się dziećmi, kocha mnie jak nikt ale jak jego matka wkracza do akcji to staje z boku zamiast mnie chronić... po prostu dobija mnie to... wszystko wiem, wszystko rozumiem ze nama, ze jest miedzy jedna a druga ale ożenił się ze mną, ze mną chciał spędzić resztę życia, jeśli miało być inaczej to mógł zostac z matką... oczywiście przyjechał po mnie a ja ...wróciłam, jak zwykle...

Kochana mam tak samo tez mieszkam z jego mama:\ i tez nie raz plakalam:\ bo jest falszywa czepia sie o wszystko nawet o wychowanie dziecka choć swoich synow nie ona wychowala... A ma najwięcej do powiedzenia... Wszystko musi byc po jej mysli tak jak ona chce.. Moj tez mnie nie bronił az do czasu co rozstalismy sie na rok czasu myślac ze to definitywny koniec.. I gdy spotkalismy sie z moim D u prawnika pisac ugode o alimenty zeszlismy się hehe i od tej pory stara sie byc za mna choć mu ciezko bo jest między nią a mna:

Wczoraj tez płakałam jak glupia hehe bo moj D stwierdzil ze mi wąsy urosly hehe:)

To się pozalilam teraz ja dla odmiany... ech

Współczuję Ci bo wiem jak to jest...:\ moja mama jest zajebista nie wtraca się ani nic.. Pomaga jak trzeba dzięki niej jestem kims bo urodzilam syna przed 18tka i sie uczylam i ona mi pomagala z nim.. A tesciowa kazala mi zostawic szkole buhahah! Moj D sam widzi.roznice między moja mama a jego.. Ona lazi po sklepach a ja musze sprzatac dom JEJ dom na święta.. Bo jak wlasnie trzeba w domu cos robić to jest nasz dom a jak chcialam psa to jest jej dom...wrrr!!

I po polowkowym...Ale byłam zestresowana... jakbym jakiś egzamin miala;) w końcu poznałam płeć dziecka-100% chłopczyk! Szczerze boję się,że to będzie syn tatusia..bo wiadomo .. więcej czasu będą razem spędzać jak już go odchowam...;( jestem ciekawa waszych doświadczeń z synami..czy są z reguły mniej spokojni, trudniejsi w wychowaniu? Jak tak patrzę na swoich uczniów to dziewczynki generalnie są bardziej podatne na wychowanie, empatię... może się mylę? Oczywiście najważniejsze było dla mnie to,czy dziecko jest zdrowe...Na razie jest wszystko ok,ale lelar mówił by zapisać się też na 3 badanie bo wszystko mlze się zmienić....trochę się zmartwilam bo myślałam że polowkowe jest najważniejsze i prawie wystarczające...
Nagrałam sobie oczywiście też płytkę na pamiątke;)...
Ech... chłopczyk.. :)
c9fcc95445d18cddf0f0eafc8e49fde0.jpg
1869396110008072aa5cde5f24462f80.jpg

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

I po polowkowym...Ale byłam zestresowana... jakbym jakiś egzamin miala;) w końcu poznałam płeć dziecka-100% chłopczyk! Szczerze boję się,że to będzie syn tatusia..bo wiadomo .. więcej czasu będą razem spędzać jak już go odchowam...;( jestem ciekawa waszych doświadczeń z synami..czy są z reguły mniej spokojni, trudniejsi w wychowaniu? Jak tak patrzę na swoich uczniów to dziewczynki generalnie są bardziej podatne na wychowanie, empatię... może się mylę? Oczywiście najważniejsze było dla mnie to,czy dziecko jest zdrowe...Na razie jest wszystko ok,ale lelar mówił by zapisać się też na 3 badanie bo wszystko mlze się zmienić....trochę się zmartwilam bo myślałam że polowkowe jest najważniejsze i prawie wystarczające...
Nagrałam sobie oczywiście też płytkę na pamiątke;)...
Ech... chłopczyk.. :)
c9fcc95445d18cddf0f0eafc8e49fde0.jpg
1869396110008072aa5cde5f24462f80.jpg

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Gratuluje udanej wizyty i pięknego zdrowego chłopca ! [emoji178]
Ja to się mega stresuje polowkowym a dzisiaj dopiero dzwonie sie zapisać [emoji28]
Ps. Urocza ta rączka [emoji4]

reklama
Gratuluję udanej wizyty i synka. Nie ma zasady że jakaś płeć łatwiej wychować a inna trudniej. Wszystko zależy od dziecka i od rodziców.

Współczuję wannsytuacjibw domu. My jeszcze przed ślubem ustaliliśmy że nie mieszkamy z rodzicami. Poszliśmy na stancje a potem na swoje. Tzn hipoteczne swoje.... Alr nikt mi nie gada nad uchem i robimy jak chcemy. Teściowa mam 100 metrów od nas to jak trzeba pomoże jak coś powiem. I tyle starczy.

Miałam dziś plany ile to rzeczy zrobię a nie zrobiłam nic. Źle się czuje i brzuch mnie boli. Chyba z nerwów bo mój brat ma jutro sprawę rozwodowa i bardzo to przeżywa a ja z nim.....

Do góry