reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Cześć dziewczyny [emoji6] ale u nas cichutko.. może faktycznie dziewczyny więcej udzielają się na FB..
Ja też z rana byłam w rossmanie i kupiłam maść bepanthen, 4pak chusteczek z pampersa i z hipp oliwkę i płyn do kąpieli [emoji3] wydałam niecałe 50zl także się opłaciło.
@Jetkaa, podziwiam ! Ja to mam takiego lenia, że muszę się zmuszać do sprzątania.. a święta coraz bliżej [emoji33]
Mój maluszek już kopie coraz mocniej z czego strasznie się cieszę bo tak przynajmniej wiem, że jest ok i jestem spokojniejsza [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :)

Ja dzisiaj jestem do D.... - źle się czuje mega, do tego stopnia, że przespałam kilka godzin w ciągu dnia.
Ciągnie mnie podbrzusze, i np jak stałam to mnie aż mrowiło w udach - któreś tak miała?

Rano u mnie była kuzynka / umyć mi okna. Dosłownie godzinka i po sprawie [emoji3] Także przynajmniej to mnie nie denerwuje.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zezdroszcze :) ja dzis sie z domu nie ruszam bo u nas halny 200km/h:\ az bojno..
Weekend zlecial i znowu monotonia:\ a u was dziewczyny jak weekend?

U mnie gościnnie- trochę mnie to zmęczyło. Z piątku na sobotę ogarnialiśmy pokój córki. W sobotę była moja ciężarna przyjaciółka z synami. Robiłam pączki a potem z dzieciakami pizzę. A dziś przed południem wpadliśmy do siostry i razem na jarmark a po południu była u nas moja koleżanka.
Padam na ryj

U nas też aktywnie weekend minął. Czekam jutra żeby odpocząć. Chyba większość przeniosła się na FB .... Szkoda.

Ja we czwartek mam wizytę. Już się nie mogę doczekać.

Kto jeszcze w tym tygodniu wizytuje, zwłaszcza na połówkowym?
Ja w czwartek mam wyniki amniopunkcji, dzwonili w piątek, że mam przyjść rano.

reklama
Hej.u mnie weekend podobnie.praca w domu i znajomi. Pół dnia przygotowań in2 godz wizyty...czy to.sie opłaca w ogóle?!:) ja mam dziś polowkowe!! Nie spałam w nocy z ekscytacji chyba.. od 3 miesięcy nie widziałam dzidzie i mam nadzieję że dziś poznam płeć pokaże się wszystko dobrze... ech
... także dniowka wypełniona od rana do nocy bo później praca, może na 22:00 uda się być już w domu :(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Do góry