reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Cześć dziewczyny [emoji6] ale u nas cichutko.. może faktycznie dziewczyny więcej udzielają się na FB..
Ja też z rana byłam w rossmanie i kupiłam maść bepanthen, 4pak chusteczek z pampersa i z hipp oliwkę i płyn do kąpieli [emoji3] wydałam niecałe 50zl także się opłaciło.
@Jetkaa, podziwiam ! Ja to mam takiego lenia, że muszę się zmuszać do sprzątania.. a święta coraz bliżej [emoji33]
Mój maluszek już kopie coraz mocniej z czego strasznie się cieszę bo tak przynajmniej wiem, że jest ok i jestem spokojniejsza [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :)

Ja dzisiaj jestem do D.... - źle się czuje mega, do tego stopnia, że przespałam kilka godzin w ciągu dnia.
Ciągnie mnie podbrzusze, i np jak stałam to mnie aż mrowiło w udach - któreś tak miała?

Rano u mnie była kuzynka / umyć mi okna. Dosłownie godzinka i po sprawie [emoji3] Także przynajmniej to mnie nie denerwuje.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zezdroszcze :) ja dzis sie z domu nie ruszam bo u nas halny 200km/h:\ az bojno..
Weekend zlecial i znowu monotonia:\ a u was dziewczyny jak weekend?

U mnie gościnnie- trochę mnie to zmęczyło. Z piątku na sobotę ogarnialiśmy pokój córki. W sobotę była moja ciężarna przyjaciółka z synami. Robiłam pączki a potem z dzieciakami pizzę. A dziś przed południem wpadliśmy do siostry i razem na jarmark a po południu była u nas moja koleżanka.
Padam na ryj

U nas też aktywnie weekend minął. Czekam jutra żeby odpocząć. Chyba większość przeniosła się na FB .... Szkoda.

Ja we czwartek mam wizytę. Już się nie mogę doczekać.

Kto jeszcze w tym tygodniu wizytuje, zwłaszcza na połówkowym?
Ja w czwartek mam wyniki amniopunkcji, dzwonili w piątek, że mam przyjść rano.

reklama
Hej.u mnie weekend podobnie.praca w domu i znajomi. Pół dnia przygotowań in2 godz wizyty...czy to.sie opłaca w ogóle?!:) ja mam dziś polowkowe!! Nie spałam w nocy z ekscytacji chyba.. od 3 miesięcy nie widziałam dzidzie i mam nadzieję że dziś poznam płeć pokaże się wszystko dobrze... ech
... także dniowka wypełniona od rana do nocy bo później praca, może na 22:00 uda się być już w domu :(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Do góry