reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Hej kobietki.

A ja się doigrałam ... :( po trzeciej przyjechałam do szpitala z bólami i już zostałam. Teraz czekam na wyniki by się dowiedzieć co mi jest [emoji52]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przez te zakupy? Wszystko będzie dobrze, pewnie na wszelki wypadek zatrzymali i dla kasy z NFZ ;)

reklama
Hej kobietki.

A ja się doigrałam ... :( po trzeciej przyjechałam do szpitala z bólami i już zostałam. Teraz czekam na wyniki by się dowiedzieć co mi jest [emoji52]

Trzymamy kciuki żeby wszystko bo dobrze i żeby Cię wypuścili że szpitala!:(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Hej kobietki.

O o, dawaj znać co i jak. Mam nadzieję,że wszystko jest ok.

3jgxskjosc311c31.png

Hej kobietki.

Będzie dobrze ,pewnie chcą zrobić rutynowe badania i sprawdzić czy wszystko dobrze z dzidzią

MB dużo sił Ci życzę i daj znać co z wami

Byłam dziś u rodzinnego bo nie wiem czy wam pisałam ale chyba wątroba mi szwankuje :( na czwartek mam badanie krwi ... boję się trochę :/ trochę jutro moj pierworodny ma szczepienia - ospa i to na 1.5 roku

Hej kobietki.

Daj znac co i jak. Mnie trzymali pare dni na Nfz bo kregoslup w poprzedniej ciazy mnie bolal i trzymali mnie zupelnie bez senu chyba wlasnie dla kasy...:)trzymam kciuki

Hej dziewczyny, leżąca-odpoczywająca się melduje [emoji5]
Macie moze doświadczenie z Apartem? Moj maz zamówił mi tam teraz zawieszkę na naszyjnik i kolczyki srebrne z cyrkoniami i Zastanawiam sie jak to tam z jakością jest? Strasznie drogie rzeczy to są, ale przelknelabym jakby byly dobre jakościowo [emoji4]
Z miłych rzeczy - udało mi sie kupic sliczne ręcznie robione bombki i jestem mega zadowolona [emoji16]
@Jetkaa mi na twardnienie brzucha pomógł po prostu magnez i odpoczynek. Dzidzi daje znac, ze masz mamo odpocząć [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo lubię jakość apart. Minus nie ma zwrotów jedynie wymiany.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas w szpitalu jakbtrafia się na patologie ciąży to 3 dni musi być wszystko ok żeby puścili. Nawet jak miałam plamienie i ustało po 1 dniu to leżałam kolejne 3 żeby wiedzieli że na bank jest ok. Takie zasady ma szpital.

Hej kobietki.

Ojej... wiadomo już coś? Widzisz ja tez leze od wczoraj plackiem z powodu boli... ale to już pisałam chyba przy moim zalposcie... sprzątanie, sranie, zakupy i nerwy...
Trzymam za Ciebie kciuki i koniecznie daj znać [emoji9]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kobietki.

Hej kochana, mnie tez najczęściej bóle dopadały wieczorem/ w nocy. Trzymaj sie, nie przejmuj sie a wszystko bedzie dobrze! Potrzymia Cie chwile, zrobią badania, poogladasz sobie dzidziusia i puszcza do domu [emoji5] Dbaj o was, nie przemeczaj sie i bedzie ok [emoji6]
Dzidzie dają znać, że pora na odpoczynek [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry