reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej kobietki.

A ja się doigrałam ... :( po trzeciej przyjechałam do szpitala z bólami i już zostałam. Teraz czekam na wyniki by się dowiedzieć co mi jest [emoji52]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przez te zakupy? Wszystko będzie dobrze, pewnie na wszelki wypadek zatrzymali i dla kasy z NFZ ;)

reklama
Hej kobietki.

A ja się doigrałam ... :( po trzeciej przyjechałam do szpitala z bólami i już zostałam. Teraz czekam na wyniki by się dowiedzieć co mi jest [emoji52]

Trzymamy kciuki żeby wszystko bo dobrze i żeby Cię wypuścili że szpitala!:(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Hej kobietki.

O o, dawaj znać co i jak. Mam nadzieję,że wszystko jest ok.

3jgxskjosc311c31.png

Hej kobietki.

Będzie dobrze ,pewnie chcą zrobić rutynowe badania i sprawdzić czy wszystko dobrze z dzidzią

MB dużo sił Ci życzę i daj znać co z wami

Byłam dziś u rodzinnego bo nie wiem czy wam pisałam ale chyba wątroba mi szwankuje :( na czwartek mam badanie krwi ... boję się trochę :/ trochę jutro moj pierworodny ma szczepienia - ospa i to na 1.5 roku

Hej kobietki.

Daj znac co i jak. Mnie trzymali pare dni na Nfz bo kregoslup w poprzedniej ciazy mnie bolal i trzymali mnie zupelnie bez senu chyba wlasnie dla kasy...:)trzymam kciuki

Hej dziewczyny, leżąca-odpoczywająca się melduje [emoji5]
Macie moze doświadczenie z Apartem? Moj maz zamówił mi tam teraz zawieszkę na naszyjnik i kolczyki srebrne z cyrkoniami i Zastanawiam sie jak to tam z jakością jest? Strasznie drogie rzeczy to są, ale przelknelabym jakby byly dobre jakościowo [emoji4]
Z miłych rzeczy - udało mi sie kupic sliczne ręcznie robione bombki i jestem mega zadowolona [emoji16]
@Jetkaa mi na twardnienie brzucha pomógł po prostu magnez i odpoczynek. Dzidzi daje znac, ze masz mamo odpocząć [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo lubię jakość apart. Minus nie ma zwrotów jedynie wymiany.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas w szpitalu jakbtrafia się na patologie ciąży to 3 dni musi być wszystko ok żeby puścili. Nawet jak miałam plamienie i ustało po 1 dniu to leżałam kolejne 3 żeby wiedzieli że na bank jest ok. Takie zasady ma szpital.

Hej kobietki.

Ojej... wiadomo już coś? Widzisz ja tez leze od wczoraj plackiem z powodu boli... ale to już pisałam chyba przy moim zalposcie... sprzątanie, sranie, zakupy i nerwy...
Trzymam za Ciebie kciuki i koniecznie daj znać [emoji9]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kobietki.

Hej kochana, mnie tez najczęściej bóle dopadały wieczorem/ w nocy. Trzymaj sie, nie przejmuj sie a wszystko bedzie dobrze! Potrzymia Cie chwile, zrobią badania, poogladasz sobie dzidziusia i puszcza do domu [emoji5] Dbaj o was, nie przemeczaj sie i bedzie ok [emoji6]
Dzidzie dają znać, że pora na odpoczynek [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry