reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Sredec1982 kciuki za polowkowe ... jamuszę się dopiero umówić :/

Caltha to pewnie siedzisz jak na szpilkach.

Ja dziś spróbuję do rodzinnego sie dostać ... coś czuje ze znów wątroba mi wysiada :( boję się by maluszkowi to nie zaszkodziło :( tyle ze z dietą będę miała problem ... taki łasuch ze mnie ze szok ale czego się nie robi dla dziecka :)

reklama
czesc
ja bylam u mamy, przedluzylismy sobie weekend :)
wczoraj pieknie u nas sypal snieg, myslalam ze dzis wyjdziemy sie pobawic, a tu sladu nie ma ;/ ja uwielbiam snieg
moja wizyta dopiero w kolejny wtorek...
milego dnia

Cześć dziewczyny [emoji6]
@sredec1982, trzymam kciuki za wizytę ! Daj znać po wszystkim [emoji6]
@caltha, ja myśle, że tym razem wszystko będzie dobrze [emoji6] ale pewnie stres ogromny co?
Ja też miałam mieć wizytę w czwartek, ale gin przesunęła i mam w poniedziałek najpierw połówkowe, a pózniej wizytę [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja czekam sobie grzeccznie na badanie z obciazeniem cukru we krwi. wizyte mam za tydzien w srode .Juz sie doczekac nie moge jade z mezem .Ciekawe czy bedzie widzial tylko plamy jak w poprzedniej ciazy.

@sredec1982 kciuki i czekamy na zdjęcia i relację
@Gosiaczek1202 smacznej glukozy ;)

A wynikami się na razie nie stresuję. I tak nie mam na nie wpływu. Będę się stresować, jak będzie czym. Choć ja jestem zadaniowiec, więc zajmę się szukaniem rozwiązań po prostu.

@basia89 a to dziś czy w przyszły poniedziałek?

Ja mam dziś wizytę na fundusz, wezmę receptę na leki,pogadam z ginem i tyle. W środę połówkowe. Strach mi trochę dzisiaj jechac , bo pada śnieg i za pewne jest ślisko na drodze a kawałek mam do przejechania.

3jgxskjosc311c31.png

Czesc dziewczyny:)
Mam wizyte dopiero 04.01.2018:\\ odliczam powoli..:\ dzis w nocy obudzilo mnie straszne skurcze macicy, bezbolsene ale ciaglo mnie strasznie brzuch momentami robil sie twardy jak skala:\ i jeszcze u nas ten halny masakra niw wyspana jestem strsznie..
A dlaczego przeniosly sie dziewczyny na fb??

reklama
Hej dziewczyny, leżąca-odpoczywająca się melduje [emoji5]
Macie moze doświadczenie z Apartem? Moj maz zamówił mi tam teraz zawieszkę na naszyjnik i kolczyki srebrne z cyrkoniami i Zastanawiam sie jak to tam z jakością jest? Strasznie drogie rzeczy to są, ale przelknelabym jakby byly dobre jakościowo [emoji4]
Z miłych rzeczy - udało mi sie kupic sliczne ręcznie robione bombki i jestem mega zadowolona [emoji16]
@Jetkaa mi na twardnienie brzucha pomógł po prostu magnez i odpoczynek. Dzidzi daje znac, ze masz mamo odpocząć [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry